Andrew var försvunnen i en vecka efter Full moon party.
1 av 2
Andrew var försvunnen i en vecka efter Full moon party. - Foto: Facebook/TT (Montage)
Efter hans mystiska meddelanden.
2 av 2
Efter hans mystiska meddelanden. - Foto: Faksimil Mirror TV

Andrew hittades död efter fest i Thailand – hans sista meddelande är skrämmande

Andrews sista meddelanden till sina polare är oerhört obehagliga – och nu tror polisen att det kan röra sig om ett mord.


Polisen hittade Andrew Appelerys döda kropp på Ko Phangan, Thailand, efter att han varit försvunnen i en vecka. 38-åringen åkte dit från hemmet i Storbritannien för att festa och uppleva sevärdheter som turist.

Facebook

Natten när Andrew försvann så hade han gått på den omtalade festen "Full moon party" och skickade via WhatsApp flera märkliga och skrämmande meddelanden till sina vänner den 13 februari. På just "Full moon party" fick några svenska killar en obehaglig överraskning förra året när de återvände till hotellrummet.

38-åringen som lämnade ett barn efter sig hemma i Sussex skrev bland annat att han "hade en galen kväll" och att "de killarna vill döda mig".

Faksimil Mirror TV

Dessutom blir det mer skrämmande för han skrev "läskig man med mask på sig, efter svamp" och "what the fuck jag trippar".

Meddelanden går att tolka som att Andew tagit svamp som kan ha lett till hallucinationer. Dödsorsaken är dock inte helt färdigställd, men hans bror tror att han blivit mördad, skriver brittiska Metro.

Just nu undersöker den thailändska polisen om det kan röra sig om ett mord.

Läs också om de skrämmande sista snapsen som tonåringarna skickade innan de försvann på havet – eller läs om Max som var expert på konspirationsteorier och skickade ett obehagligt meddelande innan sin död.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit i Thailand?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

Rysslands biträdande försvarsminister gripen

Rysslands biträdande försvarsminister Timur Ivanov har gripits, meddelar Rysslands undersökningskommitté, en av landets brottsbekämpande myndigheter.

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

1 timme sedan
Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

1 timme sedan
Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Varberg: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"Ett vittne ringer till polisen om en personbil som kör i hög hastighet från Trönninge mot Kungsäter.", skriver polisen på sin hemsida.