Modellen ser verkligen ut som en Barbie-docka.
Modellen ser verkligen ut som en Barbie-docka. - Foto: Pixabay/Instagram

Modellen väcker uppmärksamhet – ser ut som en Barbie

Modellen ser verkligen ut som en Barbie-docka, och internet kan inte hantera det alls.


Vissa människor försöker operera sig så de liknar de klassiska Barbie-dockorna, en av dem är Rachel Evans som lagt över 200 000 kronor på operationer för att likna leksaksdockan. 

Det är dock något som den sydsudanska modellen Duckie Thot inte behöver oroa sig för, hon ser nämligen redan ut som en kopia av den kända dockan, skriver Independent

Och det är inte svårt att missa likheten mellan modellen och en Barbie-docka. Visst ser det nästan overkligt ut?

Bildkälla: Instagram

Personer på Twitter blev snabbt förvirrade när de såg bilden, och många trodde inte en att den var äkta när Duckie lade ut den. 

"Jag kommer inte tro på att hon är verklig tills jag möter henne i verkligheten" skriver en person, "Är du ens mänsklig?" och "Trodde bokstavligen att du var en Barbie" skriver två andra. 

Och visst är det helt löjligt likt?

Som tur är verkar det som Duckie är van vid den här typen av uppmärksamhet för hon hade redan den perfekta responsen redo. 

Bildkälla: Twitter

Duckie blev först känd genom australiensiska Top Model där hon bland annat uppmärksammades eftersom hårfrisörerna i programmet inte kunde fläta hennes riktiga hår. Vilket ledde till att Duckie sjäkv fick fläta det medan hon satt och grät, något som gjorde flera tittare upprörda. 

Vill du se fler bilder på Duckie kan du kolla i bildspelet ovan. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om svenske Robin som drömmer om att opera sig till en porslinsdocka. I klippet under kan du se mer om det. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Lekte du med Barbie när du var liten?
Tack för din röst!