Londons-forsta-nudistbar-oppnar
Londons första nudistbar öppnar - Foto: Pixabay, Twitter/Coachsoho

Här är baren där du kan dricka öl och vara naken samtidigt

Att ta en öl kan vara härligt och att vara naken likaså – två saker som en pub i London nu vill sammanföra. Här är allt du vill veta om Londons första nudistbar!


Har du någon gång känt att du vill vara naken och dricka öl samtidigt? Då är du puben Coach & Horses EXAKTA målgrupp. 

Det är nämligen den första baren i London som lanserar "nakenkvällar" – vilket gör dem till Londons första nudistpub, skriver CNN.

Gammal bar – nya idéer

Baren slog upp sina dörrar 1847 och ligger på den fartfyllda gatan Soho, London. Men låt dig inte luras av pubens ålder – ägarnas idéer är allt annat än gammalmodiga. Bland annat var baren den första i London med att vara vegansk. Nu håller den dock på att inta en annan titel – den första baren där du inte blir utslängd för att vara naken.

Puben Coach and Horses lanserar nakenkvällar. Bildkälla: Facebook/Norman's Coach and Horses

Nakenkupp

Idéen att lansera en nudistbar är dock inte bara sprungen ur roligheter. Initiativet är en del av en längre kamp som pubens ägare Alistar Choat ägnat sig åt för att undvika att bli uppköpt. Andra strategier har innefattat att göra namninsamlingar och att lansera en nakenkalender – något man kan gissa varit särskilt lyckat utifrån deras senaste påhitt.  

Anställd på puben Coach and Horses. Bildkälla: Twitter/Coachsoho

Planerad nakenhet

För att kunna ha sina nakenkvällar har puben skaffat en licens som liknar den som finns på strippklubbar. Men det är inte fritt fram att dyka upp naken för det. Puben kommer nämligen bara tillåta nakenhet vid speciella tillfällen – med ett premiärdatum någon gång i juni. 

Läs även: 7 studier som visar att öl är bra för dig

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du besöka baren?
Tack för din röst!