Google maps, Malmö
Google maps, Malmö

Helgprognos för Malmö vecka 34

Helgens väderprognos för Malmö visar på en blandad helg med både regn och sol. Fredagen bjuder på blåst och regn, medan lördagen blir betydligt lugnare med sol och delvis molnigt väder. Söndagen blir också blandad med både regn och sol. Temperaturen ligger på behagliga 23 grader på fredagen, 19 grader på lördagen och 21 grader på söndagen. Ta med paraply och solglasögon för att vara förberedd på väderomslag och njut av fina stunder utomhus under helgen.


Fredag 25/8
23°
Regn: 1.4 mm
Vind: 6 m/s
Lördag 26/8
19°
Regn: 0 mm
Vind: 3.2 m/s
Söndag 27/8
21°
Regn: 3.1 mm
Vind: 4.2 m/s

Fredag 25/8 bjuder på en blåsig och regnig start på helgen i Malmö. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 6 m/s och det förväntas falla 1.4 mm regn under dagen. Temperaturen kommer att ligga på behagliga 23 grader, men molnen kommer att dominera himlen. Så se till att ta med paraplyet om du ska ut och njuta av fredagskvällen!

Lördag 26/8 blir det en betydligt lugnare dag i Malmö. Vinden kommer att minska till 3.2 m/s och det förväntas inget regn alls. Istället kommer solen att titta fram och det kommer vara delvis molnigt på himlen. Temperaturen kommer att ligga på 19 grader, så det kan vara en bra idé att ta på sig en lättare jacka om du ska vara ute under dagen. Passa på att njuta av det fina vädret och ta en promenad i stadens parker!

Söndag 27/8 blir det en blandad dag i Malmö. Vinden kommer att öka något till 4.2 m/s och det förväntas falla 3.1 mm regn under dagen. Men det kommer också vara soligt med delvis moln, så det kan vara en bra idé att vara förberedd på både regn och sol. Temperaturen kommer att ligga på 21 grader, vilket gör det till en perfekt dag för att ta en fika på en mysig uteservering. Se till att ha med dig både paraply och solglasögon!

Så där har du helgens väderprognos för Malmö. Det ser ut som att det kommer vara en blandad helg med både regn och sol. Men det finns också möjlighet att njuta av fina stunder utomhus, så se till att ta vara på dem! Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!