Google maps, Växjö
Google maps, Växjö

Helgprognos för Växjö vecka 34

Helgen i Växjö förväntas vara blåsig och regnig med temperaturer på 19 grader. Det är viktigt att vara förberedd med paraply och regnkläder för att kunna njuta av helgen utomhus.


Fredag 25/8
19°
Regn: 5 mm
Vind: 5.5 m/s
Lördag 26/8
19°
Regn: 2.4 mm
Vind: 2.6 m/s
Söndag 27/8
19°
Regn: 2.9 mm
Vind: 3.5 m/s

Fredag 25/8 förväntas det vara en blåsig dag i Växjö med en vindstyrka på 5.5 m/s. Det kommer även att regna med en nederbördsmängd på 5mm. Temperaturen kommer att ligga på 19 grader och det kommer att vara molnigt. Så om du planerar att vara utomhus idag, se till att ta med dig en paraply och klä dig varmt!

Lördag 26/8 kommer vinden att avta till 2.6 m/s i Växjö. Det kommer att vara fortsatt regnigt med en nederbördsmängd på 2.4mm. Temperaturen kommer att ligga på 19 grader. Så om du har några utomhusaktiviteter planerade, se till att ha regnkläder med dig och vara beredd på att det kan bli blött!

Söndag 27/8 kommer vinden att ligga på 3.5 m/s i Växjö. Det kommer att fortsätta regna med en nederbördsmängd på 2.9mm. Temperaturen kommer att vara 19 grader. Så om du planerar att vara utomhus idag, se till att ha med dig ett paraply och klä dig i regnkläder för att hålla dig torr!

Vädret i Växjö under helgen ser ut att vara ganska ostadigt med regn och blåsigt väder. Så se till att vara förberedd och ta med dig rätt kläder och utrustning för att kunna njuta av helgen trots vädret!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!