Google maps, Stockholm
Google maps, Stockholm

Helgprognos för Stockholm vecka 40

Stockholm förväntas ha en blåsig och regnig fredag med en vindstyrka på 8.7 m/s och en regnmängd på 11.2 mm. Temperaturen förväntas vara 13 grader. Lördagen förväntas vara något bättre med en vindstyrka på 9.4 m/s och en regnmängd på endast 0.1 mm. Det förväntas vara soligt och temperaturen förväntas vara 13 grader. Söndagen förväntas vara solig och något sval med en vindstyrka på 5.1 m/s och ingen regn. Temperaturen förväntas vara 9 grader. Ha en trevlig helg!


Fredag 6/10
13°
Regn: 11.2 mm
Vind: 8.7 m/s
Lördag 7/10
13°
Regn: 0.1 mm
Vind: 9.4 m/s
Söndag 8/10
Regn: 0 mm
Vind: 5.1 m/s

Fredag den 6/10 kommer Stockholm att uppleva en blåsig och regnig dag. Vindstyrkan förväntas vara 8.7 m/s, vilket kan göra det lite blåsigt och obehagligt att vara utomhus. Regnmängden för dagen beräknas vara 11.2 mm, vilket innebär att det kommer att vara ganska blött och regnigt. Temperaturen förväntas vara 13 grader, vilket är ganska svalt för denna tid på året. Så se till att ta med dig en regnjacka och paraply om du planerar att vara utomhus under fredagen.

Lördag den 7/10 kommer Stockholm att få en något bättre väderdag. Vindstyrkan förväntas vara 9.4 m/s, vilket fortfarande är ganska blåsigt. Men regnmängden förväntas vara mycket lägre, endast 0.1 mm, vilket innebär att det kommer att vara mestadels torrt. Dessutom förväntas det vara soligt, vilket ger en trevlig och ljus atmosfär. Temperaturen förväntas vara 13 grader, vilket är ganska behagligt. Så om du har planerat att vara utomhus på lördagen kan du förvänta dig en trevligare dag än fredagen.

Söndag den 8/10 kommer Stockholm att få en solig och något sval dag. Vindstyrkan förväntas vara 5.1 m/s, vilket är ganska mild vind. Det förväntas inte heller något regn, så det kommer att vara torrt och soligt. Temperaturen förväntas vara 9 grader, vilket är ganska svalt. Så om du planerar att vara utomhus på söndagen, se till att klä dig varmt och njut av solen medan den är framme.

Det var helgprognosen för Stockholm med vädret för fredag, lördag och söndag. Förvänta dig en regnig och blåsig fredag, en solig lördag och en solig men sval söndag. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!