Google maps, Linköping
Google maps, Linköping

Helgprognos för Linköping vecka 40

Helgen i Linköping kommer att vara blåsig och regnig på fredagen, med en temperatur på 14 grader. Lördagen blir betydligt trevligare med soligt väder och en temperatur på 12 grader. Söndagen blir något svalare med delvis molnigt väder och en temperatur på 9 grader. Oavsett vädret, ha en trevlig helg och njut av den!


Fredag 6/10
14°
Regn: 3.6 mm
Vind: 10.2 m/s
Lördag 7/10
12°
Regn: 0 mm
Vind: 9.1 m/s
Söndag 8/10
Regn: 0 mm
Vind: 4.5 m/s

Fredag 6/10 bjuder på en blåsig start på helgen i Linköping. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 10.2 m/s, vilket kan göra det lite obehagligt att vara utomhus. Dessutom kommer det att regna under dagen, med en nederbördsmängd på 3.6mm. Så se till att ta med paraply och regnkläder om du ska ut! Temperaturen kommer att ligga på 14 grader, vilket är ganska svalt. Molnen kommer att dominera himlen, så det blir en grå och regnig dag.

Lördag 7/10 ser ut att bli en betydligt trevligare dag vädermässigt i Linköping. Vinden kommer att vara något svagare än på fredagen, med en hastighet på 9.1 m/s. Det kommer inte att regna under dagen, så du kan lämna paraplyet hemma. Istället kan du förvänta dig soligt väder och en temperatur på 12 grader. Det kan vara en bra dag att ta en promenad eller njuta av utomhusaktiviteter. Så passa på att njuta av solen!

Söndag 8/10 blir en något svalare dag i Linköping. Vinden kommer att vara ännu svagare än på lördagen, med en hastighet på 4.5 m/s. Det kommer inte heller att regna, så du kan förvänta dig en torr dag. Dock kommer det att vara delvis molnigt, så solen kan komma och gå. Temperaturen kommer att ligga på 9 grader, vilket kan kännas lite kyligt. Så se till att klä dig varmt om du ska vara utomhus. Trots det delvis molniga vädret kan det vara en bra dag att ta en promenad eller utforska staden.

Det var helgprognosen för Linköping! Ha en trevlig helg och njut av vädret, oavsett om det är regnigt eller soligt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!