Google maps, Helsingborg
Google maps, Helsingborg

Helgprognos för Helsingborg vecka 40

Helgen i Helsingborg kommer att vara blåsig och regnig. På fredagen förväntas en hastighet på 13 m/s och en nederbördsmängd på 2.7 mm. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader. På lördagen kommer vinden att öka till 15.5 m/s, men det kommer inte att regna. Temperaturen kommer att vara 14 grader. På söndagen kommer vinden att lugna ner sig till 3.5 m/s och det kommer inte att regna. Temperaturen kommer att sjunka till 11 grader. Molnen kommer att dominera himlen under hela helgen.


Fredag 6/10
16°
Regn: 2.7 mm
Vind: 13 m/s
Lördag 7/10
14°
Regn: 0 mm
Vind: 15.5 m/s
Söndag 8/10
11°
Regn: 0 mm
Vind: 3.5 m/s

Fredag 6/10 bjuder på en blåsig start på helgen i Helsingborg. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 13 m/s, vilket kan göra det lite obehagligt att vara utomhus. Dessutom kommer det att regna under dagen, med en nederbördsmängd på 2.7 mm. Så se till att ta med paraplyet och klä dig varmt när du ger dig ut. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader, så det kan vara en bra idé att ta på sig en lätt jacka för att hålla sig varm. Molnen kommer att dominera himlen, vilket kan ge en lite grå och trist känsla.

Lördag 7/10 fortsätter den blåsiga trenden i Helsingborg. Vinden kommer att öka till 15.5 m/s, vilket kan göra det svårt att hålla hatten på huvudet. Men det finns en liten silverkant på denna dag - det kommer inte att regna. Så om du har planerat att vara utomhus kan du njuta av att slippa paraplyet. Temperaturen kommer att vara något svalare än på fredagen, med 14 grader. Molnen kommer att hänga kvar på himlen, vilket ger en ganska grå och trist atmosfär. Så se till att klä dig varmt och ta med en extra tröja om du ska vara utomhus.

Söndag 8/10 kommer vinden äntligen att lugna ner sig i Helsingborg. Med en hastighet på 3.5 m/s kommer det att vara betydligt mer behagligt att vara utomhus. Dessutom kommer det inte att regna, så du kan njuta av en torr dag. Temperaturen kommer dock att sjunka ytterligare till 11 grader, så se till att klä dig varmt. Molnen kommer fortfarande att dominera himlen, vilket ger en grå och trist känsla. Men om du klär dig rätt kan du fortfarande njuta av en trevlig dag utomhus.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!