Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 40

Helgens väder i Borås kommer att vara blåsigt och regnigt på fredagen, men förbättras sedan med soligt och delvis molnigt väder på lördagen. Söndagen förväntas vara molnig, men utan regn. Temperaturen kommer att vara sval under hela helgen, vilket gör det viktigt att klä sig varmt.


Fredag 6/10
14°
Regn: 6.2 mm
Vind: 9.6 m/s
Lördag 7/10
12°
Regn: 0 mm
Vind: 7.6 m/s
Söndag 8/10
Regn: 0 mm
Vind: 2.7 m/s

Fredag 6/10 bjuder på blåsigt och regnigt väder i Borås. Vinden kommer att ligga på 9.6 m/s, vilket kan göra det lite obehagligt att vara utomhus. Regnmängden för dagen förväntas vara 6.2mm, vilket innebär att det kommer att vara ganska blött. Temperaturen kommer att ligga på 14 grader, vilket gör det lite svalt. För att hålla sig torr och varm är det bäst att ta med paraply och klä sig i regnkläder.

Lördag 7/10 ser ut att bli en bättre dag i Borås. Vinden kommer att vara något svagare, med en hastighet på 7.6 m/s. Det kommer inte att regna under dagen, vilket är en trevlig förändring från fredagens väder. Istället kommer det att vara soligt med delvis molnighet. Temperaturen kommer att ligga på 12 grader, vilket gör det lite svalt. Det kan vara bra att ta med en lätt jacka för att hålla sig varm under dagen.

Söndag 8/10 kommer att vara en molnig dag i Borås. Vinden kommer att vara ganska svag, med en hastighet på 2.7 m/s. Det förväntas inte regna under dagen, vilket är positivt. Temperaturen kommer att ligga på 9 grader, vilket gör det ganska kallt. Det kan vara bra att klä sig i varmare kläder och ta med en mössa eller halsduk för att hålla sig varm. Trots det molniga vädret kan det vara en bra dag att ta en promenad eller utforska staden.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!