Google maps, Lund
Google maps, Lund

Helgprognos för Lund vecka 41

Helgen i Lund kommer att vara blåsig och regnig på fredagen, med en vindhastighet på 9.6 m/s och en regnmängd på 8.8mm. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Lördagen ser ut att bli trevligare med svagare vind, endast 9.4 m/s, och en regnmängd på 1.1mm. Solen kommer att lysa upp dagen och temperaturen kommer att vara 15 grader. Söndagen fortsätter vara blåsig med en vindhastighet på 9.8 m/s, men det kommer vara helt torrt med 0mm regn. Temperaturen kommer att vara 11 grader och solen kommer att vara framme, även om det kommer vara delvis molnigt. Klä dig varmt och njut av solen när den tittar fram mellan molnen.


Fredag 13/10
16°
Regn: 8.8 mm
Vind: 9.6 m/s
Lördag 14/10
15°
Regn: 1.1 mm
Vind: 9.4 m/s
Söndag 15/10
11°
Regn: 0 mm
Vind: 9.8 m/s

Fredag den 13:e oktober bjuder på en blåsig och regnig start på helgen i Lund. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 9.6 m/s, vilket kan göra det lite obehagligt att vara utomhus. Regnmängden för dagen beräknas vara 8.8mm, vilket innebär att det kommer att vara ganska blött. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader, vilket gör det ganska svalt. Så se till att ta med paraply och klä dig varmt när du ger dig ut i det kraftiga regnet.

Lördagen den 14:e oktober ser ut att bli en betydligt trevligare dag i Lund. Vinden kommer att vara något svagare än på fredagen, med en hastighet på 9.4 m/s. Regnmängden för dagen beräknas vara betydligt lägre, endast 1.1mm, vilket innebär att det kommer att vara ganska torrt. Dessutom kommer solen att titta fram och lysa upp dagen. Temperaturen kommer att ligga på 15 grader, vilket gör det ganska behagligt att vara utomhus. Så passa på att njuta av det soliga vädret och ta en promenad i Lund.

Söndagen den 15:e oktober kommer att bjuda på en fortsatt blåsig dag i Lund. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 9.8 m/s, vilket kan göra det lite blåsigt och kyligt. Regnmängden för dagen beräknas vara 0mm, vilket innebär att det kommer att vara helt torrt. Solen kommer att vara framme, men det kommer även att vara delvis molnigt. Temperaturen kommer att ligga på 11 grader, vilket gör det ganska svalt. Så se till att klä dig varmt och njut av solen när den tittar fram mellan molnen.

Det var helgprognosen för Lund. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!