Vilka spelare ska du satsa på inför nästa FPL-omgång?
Vilka spelare ska du satsa på inför nästa FPL-omgång? - Foto: Brynn Anderson / Dave Thompson

Fantasy Premier League – här är lagen du MÅSTE satsa på enligt experten: "Planen är..."

Fantasy Premier League-säsongen är i full gång. Vilka spelare ska man byta in? Vilka lag ska man satsa på framöver? Nyheter24 och FPL-experten Axel Insulander ger dig svaren.


Att välja rätt lag att satsa på vid rätt tillfälle är förstås otroligt viktigt för att få många poäng i FPL, men det kan vara lite svårt att veta hur man ska gå tillväga för att identifiera dem.

FPL-experten: "Planen är nu att successivt få in..."

Nyheter24 har tagit kontakt med FPL-experten Axel Insulander, som är med och driver den populära podden FPL Sverige, om hans bytesstrategi inför de kommande omgångarna.

– Planen är nu att successivt få in Chelsea och City-spelare, och hoppas på att det börjar trilla in gröna pilar!

Det finns många anledningar till att det är värt att satsa på Manchester City och Chelsea framöver. Båda lagen har otroligt fördelaktiga spelscheman de kommande veckorna och båda är "topp sex" klubbar som är favoriter i majoriteten av sina matcher.

När det kommer till att välja vilka spelare du ska satsa på, är det också viktigt att inte bara titta på statistiken, något Insulander håller med om.

– Jag tycker det är viktigt att inte stirra sig blind på statistiken. Det är viktigt att faktiskt titta på matcher också.

FPL-spelare att satsa på just nu

Vilka spelare är då värda att satsa på i respektive klubb? En viktig sak är att ha ett offensivt tänk, men att våga byta in defensiva spelare om det behövs.

Chelsea:

  • Nicolas Jackson (£7.1m)
  • Ben Chilwell (£5.7m)
  • Levi Colwill (£4.5m)

City:

  • Phil Foden (£7.6m)
  • Ruben Dias (£5.5m)
  • Julian Alvarez (£6.6m)

Dessa spelare har hög potential att plocka många poäng, oavsett om det är genom mål, assist eller hållna nollor. Det är också hög sannolikhet att alla är startspelare i helgens kommande matcher.

Här kan du läsa allt om Fantasy Premier League

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!