Haffa din drömperson – åtta spännande köp när du ska på dejt

Första dejten är en härlig blandninga av handsvett, pirr i magen och pinsamma tystnader. Men du kan vara lugn, vi har alla knep du behöver.


Första steget till en lyckad dejt (förutom att ha en awesome personlighet förstås!) är att göra dig själv lite mer oemotståndlig än vanligt

Feromoner är ett hormon som fungerar upphetsande, och som tur är så har någon kommit på den briljanta idén att göra en parfym med doft av feromoner. När du har på dig parfymen ökar alltså din attraktionskraft. Du hittar feromonparfymen här.

feromomparfym

Förutom att dofta gott vill du förmodligen inte ha näshår som växer som ogräs. Och antagligen inte något annat oönskat kroppshår heller, för den delen. Fixa till ögonbrynen eller trimma muschen? Inga problem. Den här trimmern gör dig smooth där du vill vara det. Beställ Philips QG3371 här.

Svart hårtrimmer

Fått en stor, röd finne på näsan? Lugn, du slipper oroa dig för att missa dejten för att du måste vikariera som dimljus för tomtefar. Du kan ta bort finnen helt med den här AcneCare-pennan, som du hittar här. Typ magi.

Acnecare-penna som tar bort finnar

Sätt perfekta stämningen

Vanlig hederlig romantik med det klassiska förförargodiset är ju aldrig fel. Doppa jordgubbar och annan frukt i chokladfontänen. Vem vet, det kanske slutar med att ni doppar mer än frukt... ;) Kolla in chokladfontänen här.

Chokladfontän

Säger väderappen att det ska regna vill du ju inte missa en chans att gosa ihop er under samma paraply. Ett strategiskt drag är därför att ta med dig ett Duobrella, ett parably som ni båda får plats under. Du hittar Duobrella här.

Man och kvinna under ett paraply för två personer

Det här är en romantisk present att ge på första dejten – ett ägg som blir till en växt med ett romantiskt meddelande när det växer ut. Så ge det nu och hoppas på att meddelandet kommer fram när ni tagit er relation till nästa nivå. Läs mer om och köp Magic Egg här.

Ägg som blir till växt

Duka med de här glasen för att sätta stämningen. Då kan ingen undgå att det är en dejt och ingenting annat, så du inte ofrivilligt hamnar i the friendzone. Här hittar du de romantiska glasen.

rosformat glas

Hur underbart vore det inte att lägga pussel på första dejten? Tänk dig att ni båda sitter på golvet med var sitt glas vin och "råkar" snudda vid varandra varje gång ni sträcker er efter rätt pusselbit. Och om ni inte blir klara har ni ju en ursäkt att ses igen. Ett plus om ni har ett pussel med ett lite oväntat motiv, så det inte känns för sliskromantiskt. Testa det här Space-Garden-pusslet med en astronaut som verkar ha gått vilse i en trädgård till exempel.

Pussel med astronaut som motiv

Är det dags att ta dejten till nästa nivå? Missa inte grejerna som får honom att skrika av njutning, eller hur du kan ge henne det perfekta sexlivet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.