Sätt lite extra krydda på tillvaron...
Sätt lite extra krydda på tillvaron...

8 lite lagom snuskiga grejer som kryddar sexlivet

Safe for work! Trots det kan dessa saker fungera som rejäla temperaturhöjare mellan lakanen...


Även om man inte när någon Fifty shades of Grey-fantasi, eller har en stor låda vid sidan av sängen med ”leksaker”, så kan man ju då och då vilja ge kärlekslivet lite extra hetta. Med ett spel, en skön olja, eller kanske spännande choklad. Får vi fresta med...

Kortlek med heta sexställningar


Ibland kan ju fantasin tryta när det gäller vad man ska hitta på mellan lakanen. Då är det bara att plocka fram denna" class="redactor-linkify-object">http://www.teknikmagasinet.se/... kortlek. Med 52 kort med ställningar från Kamasutrans värld har ni så att ni kan roa er en lång tid framöver. Happy playing!


Värmande massagegel och glidmedel i ett


Turas om att massera varandra med denna olja – blås lite försiktigt och upplev en härligt värmande känsla. Skulle massagen övergå i ännu sexigare aktiviter så fungerar oljan även som skönt glidmedel.
Du hittar denna heta 2-i-1-flaska här.


Lyxig body paint i choklad


Visste du att choklad frigör ämnen i kroppen som gör oss mer sugna på sex? Att leka med denna body paint av choklad på varandras kroppar kommer med andra ord garanterat bli riktigt, riktigt hett. Och gott…

Klicka hem den sexiga chokladen här (99 kr)


Älska på en bädd av rosor



Skapa en riktigt romantisk stämning och bygg upp förväntningarna tillsammans genom att tända lite ljus, sätta på skön musik och varför inte sprida ut dessa vackra rosenblad över sängen.

De kostar 89 kronor, och just nu kan du köpa 3" class="redactor-linkify-object">http://www.coolstuff.se/Rosenb... påsar till priset av 2 här.


6-pack kondomer med spännande smaker


Det är viktigt att skydda sig! Dessa kondomer kommer också med kittlande smaker som gör... ja, du vet, lite hetare. Kondomerna kostar 29 kronor för sex stycken och finns att köpa här.


Sexiga tärningar med inspirerande utmaningar

Ibland kanske man inte alltid vågar föreslå vad man vill göra, eller så är idéerna slut. Då är dessa kärlekstärningar utmärkta. Bara slå och göra som tärningen säger!

Här" class="redactor-linkify-object">http://www.coolstuff.se/Forspe... hittar du love dice


Överraska med den mest minnesvärda presenten någonsin


Vad ger man i present till sin partner som har allt? Sig själv förstås! Slå in dig i denna naughty" class="redactor-linkify-object">http://www.coolstuff.se/Naught... knot och bjud din älskling på en överraskning hen aldrig kommer att glömma. Så här säger en användare:

Jag köpte den åt min pojkvän, för att slå in mig själv som julklapp:) Känslan, formen och färgen är TOPPEN, blev supernöjd!!! Sedan kan man låta fantasin arbeta och använda tyget på några andra sätt...”

Naughty knot finns att köpa här.


Preppa med dessa eggande deodoranter


Dessa sexiga deodoranter innehåller feromoner som triggar igång din omgivning och gör dig ännu mer oemotståndlig. De har beskrivits som att smörja in sig med Beyoncé respektive Ryan Gosling. Testa själv...

Här hittar du deo för honom och för henne.

Svårt att få orgasm? Här hittar du vår orgasmskola och du kan även få chansen att gå en onlinekurs med sexologen Linn Heed 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hoppas du på hångel ikväll?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.