Så gör du pendlandet 100 gånger roligare – här är prylarna du behöver

Ha din egentid på väg till och från jobbet eller skolan. Med de här prylarna gör du pendlandet till den bästa stunden på dagen!


1. Brusreducerande hörlurar

Slipp lyssna på medresenärers högljudda telefonsamtal och andra jobbiga tåg- eller bussljud med ett par brusreducerande hörlurar. Jabra Vega blockerar upp till 99 % av omgivningsbruset. Om du vill tjuvlyssna på ett samtal som verkar intressant eller vara mer tillgänglig för omvärlden kan du enkelt slå av funktionen. Dessutom är ljudet super och på sladden finns en mikrofon och fjärrkontroll för samtal så du kan välja att lyssna på något eller babbla bort tiden om du vill.

Jabra vega hörlurar med brusreducering

Jabra Vega brusreducerande hörlurar kan du enkelt handla här.

2. En bra behållare för frukost och mellanmål

Spara tid genom att göra så mycket av morgonsysslorna som möjligt på väg till jobbet – som att käka frulle till exempel. Med matbehållaren Snackeez 2 in 1 finns plats för både dryck och valfritt snack i locket. Ha exempelvis med dig en smoothie och skivor med frukt eller en macka som du delat på.

Matbehållaren Snackeez 2 in 1 mellanmål

Matbehållaren Snackeez 2 in 1 kan du beställa här.

3. Yoghurtbehållare

Om du föredrar yoghurt är den här behållaren perfa – i den får du även plats med flingor, granola eller något annat gott tillbehör.

kitchpro yoghurtmugg

Här kan du köpa en KitchPro yoghurtmugg.

4. Kaffemugg

Kaffe eller te är som en varm kram och typ ett måste på morgonen. En kaffemugg som minskar risken för spill underlättar, vi lovar.

mighty mug solo muggtermos

Här kan du läsa mer om och köpa en praktisk Mighty Mug Solo.

5. En smidig läsplatta

Ingenting får tiden att gå som att läsa en god bok. Med en läsplatta slipper du släpa på tunga böcker och har alltid en ny redo när du läst ut den gamla.

Denver e-reader läsplatta i pocketbokstorlek

Tips: Denver E-Reader är en smidig läsplatta i pocketbokstorlek som du kan beställa här.

6. Powerbank

Passa på att ladda din smartphone på väg till och från jobbet eller skolan och slipp att den dör när du är mitt i din favoritlåt. Powerbank Voyage får lätt plats i väskan eller fickan – den är bara lite större än ett läppstift.

GP Powerbank Voyage rosa

Powerbank Voyage kan du beställa här.

7. Surfplatta

Hallå, vem vill inte kolla på sin favoritserie istället för att bara sitta och stirra rakt framför sig?

Denver surfplatta

Den här surfplattan från Denver är på 7", alltså perfekt att hålla med en hand – läs mer om och köp den här.

8. En bra nackkudde

Ta en tupplur! Om du är rädd att försova dig är det ett bra tips att ställa ett alarm på mobilen. Investera i en bra nackkudde så slipper du vakna med nackspärr och dregel på fönstret. Evolution Pillow Nackkudde är lite dyrare än de vanliga uppblåsbara varianterna, men desto lyxigare!

Cabeau evolution pillow blå

Här kan du köpa en Evolution Pillow Nackkudde.

Sugen på en ny bärbar dator? Läs om höstens bästa datorer här. Och vill du se till att få en episk höst kan du läsa om prylarna som hjälper dig på traven och underlättar din vardag här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!