Sexologen Paprika Noel uppmuntrar par till dagliga kärlekshandlingar. Bildkälla: Facebook.
Sexologen Paprika Noel uppmuntrar par till dagliga kärlekshandlingar. Bildkälla: Facebook.

Sexolog: Män borde få blowjobs varje dag

Den danska sexologen Paprika Noel har ett minst sagt annorlunda råd till kvinnor.


Hollywoodfrun Anna Anka skapade rubriker år 2009 när hon sa att man ska ge sin man oralsex varje dag, om han vill det. Nu verkar det som att hon får sällskap i sina åsikter – denna gång av den danska sexologen och författaren Paprika Noel. Som menar att det är något som kan leda till att mannen känner sig sedd och älskad.

– Precis som att vi kvinnor kan må bra av att få veta att vår rumpa inte ser stor ut i de nya byxorna, kan att ha sin man i munnen en gång om dagen vara en kärleksförklaring och en bekräftelse, säger hon till sajten metroexpress.

Paprika Noel tycker inte förslaget att ge mannen dagligt oralsex är sexistiskt.

– Precis som mycket annat gäller det åt båda håll. Men män och kvinnor uppfattar kärlek på olika sätt. Kvinnan ska avgudas och skämmas bort. Hon ska få kyssar, kramar, en klapp på rumpan, små nafs i nacken och massage utan att det nödvändigtvis ska leda till sex, säger hon.

Mathilde Mackowski är expert på sexleksaker och delägare av den erotiska webbshoppen Sinful.se. Hon håller med Paprika Noel i att oralsex kan ses som en kärleksförklaring, men understryker att det är viktigt att lusten är närvarande hos båda två.

– Det handlar om att ha lust att gå ned på sin partner. På det sättet kommer båda parter uppnå mycket högre kvalitet och inte en känsla av att det är påtvingat, säger Mathilde Mackowski.

Hon kommer också med ett tips för de män som har väldigt mycket lust:

– Sexleksaken Autoblow! Den ger en verklighetstrogen känsla av ett riktigt blowjob. För den som vill skämma bort sin kvinna lite extra rekommenderar jag en helkroppsmassage med en skön olja som kommer att få hela hennes kropp att slappna av.

– Ge varandra mycket kärlek, men på rätt sätt och i rätt tempo, sammanfattar Mathilde Mackowski.

massageolja

Massagen kan bli ännu skönare med en massageolja, tipsar experten.

Artikeln presenteras i samarbete med Sinful.se.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med sexologen?
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.