Brödomelett
Brödomelett är en enkel och smakrik maträtt som består av ägg som vispas ihop med mjölk och sedan blandas med tärnat bröd och eventuellt andra ingredienser som lök, ost eller grönsaker. Blandningen steks sedan i en panna tills den får en gyllenbrun färg och serveras vanligtvis som en lätt lunch eller en snabb middag. Brödomelett är ett populärt alternativ för att använda upp överblivet bröd och är både mättande och lätt att variera med olika smaker.Ingredienser
- Bröd 2
- Ägg 2
- Salt 0,5
Tillagning
- Gör och njut
Publicerat 2024-02-07 11:19
Av Matredaktionen
Av Matredaktionen
Stort test av tacosås – den är absolut sämst: "Lite vattnig"
Råd & Rön har gjort ett stort tacosåstest
Barillas knep väcker starka reaktioner – så får du perfekt kokt pasta varje gång
Barilla har gjort något som många menar är ett genialiskt hack, för att få perfekt kokt pasta varje gång
Här är 8 udda ingredienser som svenskarna helst har på sin taco
Att äta taco under fredagsmyset är ett populärt inslag för att välkomna helgen i många hushåll
5 Nostalgiska middagar – som borde komma tillbaka
Det är inte alltid lätt att komma på vad man vill äta till middag
Här är svenskarnas favoritkorv 2023: "Klassiker av en anledning"
Circle K och Kantar Sifo har tillsammans fördjupat sig i svenskarnas korvvanor
Nyheter24 testar Coca-Colas nya smak – så du slipper: "Hade kunnat spy"
Coca-Colas nya smak 3 000 Zero Sugar lanserades i veckan