Ingredienser
- Stora paprikor 4
- Ris 2 dl
- Krossade tomater 1 burk
- Lök, hackad 1
- Salt, peppar, oregano eller basilika efter smak
Tillagning
- Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
- Skär toppen av paprikorna och ta bort kärnorna.
- Fräs lök och krossade tomater i en panna, och blanda med det kokta riset.
- Krydda med salt, peppar, och oregano eller basilika.
- Fyll paprikorna med risblandningen, och toppa med riven ost om du använder det.
- Baka i ugnen på 200°C i cirka 25-30 minuter eller tills paprikorna är mjuka.
Publicerat 2024-02-07 11:19
Av Matredaktionen
Av Matredaktionen
Stort test av tacosås – den är absolut sämst: "Lite vattnig"
Råd & Rön har gjort ett stort tacosåstest
Barillas knep väcker starka reaktioner – så får du perfekt kokt pasta varje gång
Barilla har gjort något som många menar är ett genialiskt hack, för att få perfekt kokt pasta varje gång
Här är 8 udda ingredienser som svenskarna helst har på sin taco
Att äta taco under fredagsmyset är ett populärt inslag för att välkomna helgen i många hushåll
5 Nostalgiska middagar – som borde komma tillbaka
Det är inte alltid lätt att komma på vad man vill äta till middag
Här är svenskarnas favoritkorv 2023: "Klassiker av en anledning"
Circle K och Kantar Sifo har tillsammans fördjupat sig i svenskarnas korvvanor
Nyheter24 testar Coca-Colas nya smak – så du slipper: "Hade kunnat spy"
Coca-Colas nya smak 3 000 Zero Sugar lanserades i veckan