Ingredienser
- Chiafrön 3 msk
- Mandelmjölk 2 dl
- Honung 1 msk
- Vaniljpulver 1 nypa
- Färska bär 1 dl
Tillagning
- Blanda chiafrön, mandelmjölk, honung och vaniljpulver i en skål.
- Låt stå i kylen över natten, eller i minst 2 timmar tills det blir en puddingliknande konsistens.
- Rör om några gånger under de första 30 minuterna för att hjälpa chiafrön att svälla jämnt.
- Servera med färska bär på morgonen.
Publicerat 2024-02-12 14:59
Av Matredaktionen
Av Matredaktionen
Stort test av tacosås – den är absolut sämst: "Lite vattnig"
Råd & Rön har gjort ett stort tacosåstest
Barillas knep väcker starka reaktioner – så får du perfekt kokt pasta varje gång
Barilla har gjort något som många menar är ett genialiskt hack, för att få perfekt kokt pasta varje gång
Här är 8 udda ingredienser som svenskarna helst har på sin taco
Att äta taco under fredagsmyset är ett populärt inslag för att välkomna helgen i många hushåll
5 Nostalgiska middagar – som borde komma tillbaka
Det är inte alltid lätt att komma på vad man vill äta till middag
Här är svenskarnas favoritkorv 2023: "Klassiker av en anledning"
Circle K och Kantar Sifo har tillsammans fördjupat sig i svenskarnas korvvanor
Nyheter24 testar Coca-Colas nya smak – så du slipper: "Hade kunnat spy"
Coca-Colas nya smak 3 000 Zero Sugar lanserades i veckan