Ryanair
Ryanairs flight mellan Krakow i Polen och East Midlands flygplats i torsdags kunde inte ha börjat bättre för mannen. Han drog Ryanairs jackpott på sin skraplott och vann 10 000 euro (cirka 97 000 kronor). - Foto: SCANPIX

Världens dyraste flygplansmat?

Han drog Ryanairs jackpott och vann 97 000 kronor. Men i stället för att casha in åt han upp lotten. 


Ryanairs flight mellan Krakow i Polen och East Midlands flygplats i torsdags kunde inte ha börjat bättre för mannen. Han drog Ryanairs jackpott på sin skraplott och vann 10 000 euro (cirka 97 000 kronor).

Men när han informerades om att han inte fick ta ut vinsten ombord utan var tvungen att vänta tills planet landat, brast det för honom. I stället för att lugnt sätta sig på sin plats och vänta åt han upp lotten.

– Passagerare har alltid varit nöjda med att hämta ut sina stora vinstsummor efter att de återvänt hem. Olyckligtvis för vår senaste vinnare, kände han att han borde få sitt pris på 10 000 euro, och gick rastlöst runt i flygplanet, säger Stephen McNamara, talesperson för Ryanair, till Daily Mail.

Nu har Ryanair utlyst en annorlunda tävling på sin hemsida. Pengarna ska nämligen gå till välgörenhet. Men det är du som bestämmer vart de ska gå, till exempel till en kurs för att kontrollera sin ilska eller till en kurs för folk med ätstörningar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!