1 av 4
- Foto: The Soho Hotel
2 av 4
- Foto: The Boundary
3 av 4
- Foto: 5 Maddox Street Hotel
4 av 4
- Foto: The Town Hall Hotel & Apartments

Dela kudde med Kate Moss

Gå all-in när du bokar boende i London och välj de galna och coola hotellen istället för grå och billiga vandrarhem.


I trendiga Soho ligger The Soho Hotel. Inredningsmässigt flirtar man vilt med den gamla brittiska stilen men med humor, medvetenhet och känsla. Hotellet är ganska stort men upplevs väldigt intimt och mysigt.

Sanctum Soho går inredningen i vitt, grått och svart - ändå är hotellet inte stramt då roliga detaljer, former och material livar upp. Man kan säga att den bohemiska känslan går hand i hand med glamouren och skapar tillsammans något annorlunda och kul.

The Dorchester är det mest kändistäta hotellet i London och perfekt för att spana in celebriteter. Här har de flesta kändisar bott när de besökt staden - bland annat Kate Moss, Britney Spears och Angelina Jolie.

The Town Hall Hotel & Apartments öppnade nyligen dörrarna. Med rena och enkla linjer och en pool i art deco-anda har lyx och businessgästerna hittat sitt favorithotell i området.

The Boundary är hotellet som överaskar och den röda tråden är att det inte finns någon. Självklart är hotellet väl genomtänkt och den spretiga inredningsstilen är mer än avsiktligt.

Hotellet har en mysig restaurang och en takterass där gästerna gärna tar en drink innan maten. The Boundary är välbesökt och har fått flera priser - bland annat Hotel of the Year European Hotel Design Awards 2009.

5 Maddox Street Hotel är en oas man kan slappna av i efter en shoppingdag på stan. I hotellrum med dova färger som lugnar och balkonger inramade av växter får man en stillsam och skön vistelse.

Det är inte ofta man hittar hotell som både är trendiga och billiga hotell - men i London på Hoxton Hotels har man anpassat priserna efter tunnare plånböcker.

Desstu tidigare du bokar ju billigare blir det. Hotellet har även fått ett pris - för ett år sedan utsåg tidningen The Guardian Hoxton Hotel till Storbritanniens bästa hotell.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!