Zendaya i serien Euphoria på HBO Nordic
17 juni har mörka tonårsdramat Euphoria premiär på HBO Nordic.

Nu har Euphoria premiär – producenten bakom nya serien är Drake

I sommar får vi se Zendaya i den nya ungdomsserien Euphoria på HBO Nordic. Serien tacklar både missbruk, relationsproblem och psykisk ohälsa och ger en ofiltrerad bild av hur det är att vara tonåring.


Även om han numera framförallt är känd för sin musik är det nog många 80- och 90-talister som först blev bekanta med Drake när han spelade en av huvudkaraktärerna i den populära ungdomsserien Degrassi.  

Nu gör han comeback i tv-världen, men denna gång är det som producent till den nya high school-serien Euphoria på HBO Nordic. Serien handlar om 17-åriga Rue, spelad av Zendaya, som kämpar med ett drogmissbruk och nyligen blivit utskriven från rehab. Hon träffar nyinflyttade transtjejen Jules och de blir snabbt vänner.

Här kan du se Euphoria.

Det är den första renodlade ungdomsserien som HBO har producerat, och efter succéer som Game of Thrones, True Detective och Big Little Lies är vi riktigt peppade på att se hur de tar sig an den nya genren.

Enligt beskrivningen kommer serien att kretsa kring en grupp ungdomars liv och hur de navigerar i en värld av droger, sex, identitet, trauma, sociala medier, kärlek och vänskap. 

Euphoria har premiär på HBO Nordic den 17 juni. Skapa ett konto hos HBO Nordic här – du får en månads gratis serietittande.

Här kan du se en teaser:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!