Nyheter24

mån 1 sep 2014

TIPSA OSS!

Läsarfråga: Min flickvän har tappat sexlusten

Publicerad 2011-11-21 14:03
 • BILD 1 av 1

"Anonym" undrar varför hans flickvän plötsligt inte vill ha sex längre.

Hejsan! Jag har lite problem med flickvännen, vi har vart tillsammans i ungefär ett halvår nu och har fram tills för två månader sedan haft ett bra sexliv, men för ca 6 veckor sen så blev de mycke sämre, hon ville inte och va inte sugen och så. Problemet ligger i att hon blir kåt när hon inte är med mej, men inte kåt när hon är med mej, även om jag försöker. När jag tar upp detta så hävdar hon att hon älskar mej och att hon tänder på mig. men jag vet inte riktigt vad jag ska tro. hoppas någon här kan hjälpa mig att förstå detta. Tack på förhand


Svar:

Minskad sexlust kan bero på en mängd olika saker. Preventivmedel är en vanlig anledning, har hon börjat med något nytt nyligen?
Att må dåligt psykiskt kan också minska sexlusten drastiskt.

Du skriver att hon blir kåt när hon inte är med dig, i vilka sammanhang?
En teori är att hon känner press på att bli kåt när hon är med dig och att det har skapat en psykisk spärr. Känner man sig pressad försvinner ofta all lust.

Om jag var du skulle jag försöka att inte göra någon stor grej av det, då det kan förvärra pressen. Du kan fortsätta göra inviter till sex, men gör det inte till någon stor grej om hon inte vill. Om ni pratar om det, så säg att det är okej att ha en svacka.


Diskutera frågan vidare här!


KOMMENTARER

 • Nyheter
 • Sport
 • Nöje
 • Modette
 • Sex & Blandat

 • Christopher Werme
  Christopher Werme

  Större ordbajsare än Ranelid har jag aldrig hört talas om. Han vill framstå som så jävla intellektuell och poetisk när han i själva verket framstår som pretentiös och "douchig" ..

  i Ranelid om snabbläsar- appen: "När ordet uppstår från döden" Svara på kommentar
 • Anders Andersson
  Anders Andersson

  Fredrik Åström Som jag skrev förut, läs på om historia. Peace out!

  i Förbundet Allt åt alla: "Kvällsposten <3 Sveriges nynazister" Svara på kommentar