Läsarfråga: Brorsans bästa kompis?

"Förvirrad 17-årig tjej" undrar hur man vet att killen är seriös.


Undrar du också över något?

Har du också en fråga du vill få besvarad?
Naturligtvis kan du vara anonym.

Skicka din fråga till filippa.berg@nyheter24.se

Hejsan hejsan! 
Jag är en tjej som är 17 år och vet inte hur jag ska tolka vissa signaler som en kille ger mig. Min bror tog studenten nu i veckan och när vi var hemma så hade han ett par kompisar hemma. Jag satt med dem och pratade på. Bland dessa så var det en kille som tittade lite extra och frågade lite extra mycket och självklart var jag trevlig och svarade. Jag tror till och med att jag blev glad när han pratade med mig, jag fick som ett lyckorus genom kroppen! Sedan så helt plötsligt så känner jag att han tar sina fötter vid mina och han verkligen tåflirtar med mig. Jag störde mig inte utan tyckte det var mysigt och kände mig speciell! 
På ett sätt vill jag lära känna honom bättre och se vart detta kan leda men jag vet inte riktigt om jag vågar ta steget främst för att det är en av min brors bästa kompisar och dessutom, hur vet jag ens att han gillar mig och inte bara vill få mig i säng? 
/Förvirrad 17 årig tjej som behöver komma ned på jorden?! :)



Svar:

Först och främst tycker jag inte att du ska bry dig om att killen ifråga är en av din brors bästa kompisar. Eventuell kärlek ska inte hindras av sådant, det är min åsikt!

Sedan huruvida han gillar dig eller om han bara vill få dig i säng, är väldigt svårt att veta av enbart din beskrivning. Ta det långsamt och se vad som händer. Han borde ju inte vilja playa sin bästa kompis lillasyster, så min spontana känsla är att han är seriös. Men som sagt, man vet inte. Det låter som en lovande start åtminstone!

Lycka till!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!