Vilket är Sveriges sexigaste namn? Ja, det är nog inte det du tror...
1 av 2
Vilket är Sveriges sexigaste namn? Ja, det är nog inte det du tror...
Det är sexexperterna på Sinful.se som gjort undersökningen.
2 av 2
Det är sexexperterna på Sinful.se som gjort undersökningen. - Foto: Sinful.se

Undersökning: Här är Sveriges kåtaste namn 2016

Vilket namn är egentligen kåtast i Sverige? Den erotiska webbshoppen Sinful.se har i en ny undersökning tagit temperaturen på Sverige, och hittat de allra mest sexintresserade namnen.


Undersökningen visar vilka som är de kåtaste namnen i Sverige – i alla fall om man tittar på mängden sexleksaker som köps av personer med de namnen.

Statistiken är nämligen framtagen genom att jämföra de senaste 100 000 beställningarna hos Sinful.se. Webbshoppen har på det sättet kommit fram till vilket namn som i genomsnitt är gladast i sexleksaker.

Och vilka namn vann? Jo, det absolut kåtaste namnet för män är Kjell och bland kvinnorna är Ingrid i topp (se hela listan längst ner). Grattis!

Testa ditt eget namn
Sinful har även utvecklat en namngenerator i vilken du kan testa ditt eget namn och se vilken placeringen det har på listan över Sveriges kåtaste namn 2016.

Du kan också jämföra vem som har kåtast namn – du eller polaren. Samt se vilka namn som köper mest sexleksaker i just ditt område.



– Resultatet i undersökningen visar att det generellt är äldre personer som köper sexleksaker. Detta visar att Sverige är ett öppet samhälle där man inte är rädd för att prova något nytt i dubbelsängen, vare sig man är 20 år eller 60 år, säger Mathilde Mackowski, ägare av Sinful.se.

Här är Sveriges kåtaste namn 2016

Män:

1. Kjell
2. Lars-Göran
3. Peter
4. Tore
5. Jens
6. Lars
7. Torsten
8. Knut
9. Alf
10. Torbjörn

Kvinnor:

1. Inger
2. Ragnhild
3. Lena
4. Birgitta
5. Paula
6. Liselott
7. Maj-Britt
8. Kerstin
9. Eva
10. Ingrid

Är du med på listan? Grattis i sådana fall!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vilket är sexigast?
Tack för din röst!