Quetzala Blanco.
1 av 4
Quetzala Blanco.
Tjejpanelen består av...
2 av 4
Tjejpanelen består av...
Zandra aka Lazandrita.
3 av 4
Zandra aka Lazandrita.
Vicky Eriksson.
4 av 4
Vicky Eriksson.

Tjejpanelen: Har storleken betydelse?

Denna omdebatterade fråga är alltid på tapeten.Hur är det nu egentligen, har storleken betydelse?Veckans tjejpanel har svar på tal.


Quetzala Blanco:

- Ja, det har den. Tänker osökt på ett av mina (välutrustade) ex i 40-års åldern som förtvivlat och fylld av medkänsla suckade "Tänk vad hemskt. Man har bara ett liv. Så har man liten". Så är det. Den som säger något annat ljuger. Inte bara för att det är skönare utan för att en stor kuk också ger eh, ägaren ett bättre självförtroende. Och självförtroende i sängen är som alla vet oerhört sexigt.


Vicky Eriksson:

- Storleken har faktist betydelse. Det är ju inte direkt en stor sak men samtidigt så finns det ju där och alla tjejer tänker på det. Jag har aldrig träffat en kille som tycker mer om små tuttar än stora och det är ju okej att tycka så. Men att tycka att storleken verkligen har betydelse tycker många är helt fel? Vad är skillnaden liksom? Man vill ju känna någonting och det ska väl vara lite drag, I guess?

- Men att killar skryter om det och försöker framstå som de har världens största är bara fjolligt, det är ju kanske mer tekniken och inte storleken som spelar mest roll.


Zandra aka Lazandrita
:

-
En tjej skrev häromdagen på Twitter "Vad vill man äta när man är skithungrig? En salt pinne eller en baguette?", rätt roligt men om vi ska vara ärliga med varann så tror jag att de flesta tjejerna föredrar en normallång, normalbred (ej skinny eller fet), fungerande och fräsch penis! Det räcker inte med att du har en over size dick och kör in den och tror att du är guds gåva till kvinnorna bara för din storlek, du måste kunna "hantera" dina centimetrar med stil!

- Att göra bra i från sig sexuellt handlar om känsla och teknik så har du det så brukar inte storleken spela någon roll. Om vi ska fortsätta att vara ärliga så har jag ju i och för sig aldrig hört en tjej säga att hon vill ha en kille med en liten snopp...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!