- Foto: Prisjakt

Experterna tipsar: Bästa julklapparna till alla gamers

Esportssajten Fragbite ger sina bästa julklappstips, som alla gamers kommer att älska!


Gaming är en materialsport, och inget gör gamern i ditt liv gladare än lite ny gear i julklapp. Men det är inte lätt att veta vad en ska välja. Gaming-experterna på Fragbite har därför plockat ihop sina favoriter, som kommer att göra vilken spelare som helst helt överlycklig.

1. Musen Xtrfy M3 HeatoN Edition

Emil "HeatoN" Christensen är synonym med svensk gaming och esport. Denna mus från svenska Xtrfy bär hans namn och har snabbt seglat upp som en favorit på marknaden. Säger HeatoN att den är bra, ja då kan du då räkna med en hel del headshots.


Hitta bästa priset på proffsmusen här

2. Grafikkort från MSI

Vill du bli älskad för all framtid, eller åtminstone fram till nästa jul? Då kan du överraska någon med ett nytt grafikkort med extra allt. GTX 1080 Gaming X från MSI är precis ett sådant kort och det klarar allt. Eller varför inte två? Det går nämligen att köra dem tillsammans.


Jämför priser på grafikkortet här

3. Spelkonsolen Microsoft Xbox One

Sitter ditt barn för mycket framför datorn inne på rummet? Då kan du alltid locka ut hen till vardagsrummet med ett riktigt snyggt, vitt Xbox One S. Då ser ni i alla fall varandra, eller så kanske ni kan spela tillsammans.

Gör en prisjämförelse och hitta bästa priset på Xbox One här.

4. Heta spelet Overwatch - Origins Edition

Overwatch är ett av marknadens hetaste spel just nu och är ofantligt roligt vare sig du satsar stenhårt på att bli proffs eller om du nöjer dig med att vara en "casual gamer".

OBS! Spelet finns till Windows, Playstation 4 och Xbox One.


Klicka här för att få mer info om spelet.

5. Populära Battlefield 1

Ett annat spel som är riktigt populärt för tillfället är Battlefield 1, från den svenska spelstudion DICE. Battlefield-serien imponerar ständigt då nya versioner kommer, så även detta spel som utspelar sig under det första världskriget.


Köp spelet här!

6. Gamingdatorn Asus ROG GR6-R007R

Dags för någon att få sin första speldator? Då kan denna slimmade stationära burk från Asus ROG vara ett hett alternativ. Under huven hittar vi en Intel Core i5-processor och ett GTX 960-grafikkort, precis lagom för den nya gamern.


Här hittar du datorn. Beställ innan 20/12 för att få hem den innan jul.

7. Ett tyst tangentbord från Corsair

En julklapp som både kan göra mottagaren glad och bidra till husfriden. Något så bra som ett tyst, mekaniskt tangentbord. Då får gamern ett riktigt hett tangentbord utan att hålla alla andra vakna med sitt knapprande på tangenterna. Riktigt snyggt är det också.


Kolla in tangentbordet här, och spara upp till 1 000 kronor.

8. En riktigt bra skärm

Den omåttligt populära gamingskärmen XL2411 från Zowie är nästan ett måste för alla som spelare FPS-spel, den fungerar dock minst lika bra även till andra typer av spel. Esportproffsens favoritskärm.


Köp skärmen här!

9. Fnatic Beanie

Har ni ett riktigt Fnatic-fan i familjen? Då är denna snygga beanie, med sin fräscha orange färg, ett måste. Pryds av en liten Fnatic-logga.


Här hittar du mössan.

10. VR-glasögon från HTC

Virtual Reality, VR, verkar vara här för att stanna. Faktum är att Handelns Utredningsinstitut utsett VR-glasögon till årets julklapp 2016. Vive från HTC är en av marknadens hetaste produkter och kan bjuda på timmar av underhållning för entusiaster i alla åldrar.


Shoppa årets julklapp här.

11. Ett riktigt bra headset

Ett bra headset är ett måste för alla gamers. Dessa lurar från HyperX är så pass bra att de är favoriterna bland en lång rad CS:GO-proffs. Bekväma, bra prislapp och ett ljud som gör att du alltid hör var motståndarna befinner sig gör dem till ett riktigt bra tips.


De proffsiga lurarna kan du hitta hos Prisjakt

12. En gamingstol

Arozzi Vernazza är en prisvärd gamingstol i premiumklassen. Har nyligen fått 9 av 10 i betyg på esportsajten Fragbite som dessutom ger den en rekommendation. Med en sådan kommer du alltid sitta bekvämt då du spelar.


Stolen, som finns i flera färger, hittar du här. Om du vill ha fler stolar, kan du läsa Fragbites stora test av gamingstolar.

GLHF! Och God Jul, såklart!

Självklart har vi fler bra julklappstips! Här hittar du klapparna till honom, till henne och, viktigast av allt, till mamma.


Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet, produkterna och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller kommersiella länkar via en eller flera av våra partners.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känner du en gamer?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.