- Foto: Flickr/ Prisjakt

Finaste klapparna – som får plats i en julstrumpa

Fina saker i små paket, som är perfekta att lägga i en julstrumpa. För ibland är less verkligen more.


Att lägga klappar under granen är ju såklart en riktigt bra jultradition, men nästan ännu mysigare är att vakna till en liten present i julstrumpan som en hängt upp. Men det är inte helt lätt att hitta den där perfekta gåvan, som är så liten att den får plats i strumpan. Här får du därför ett helt gäng riktigt bra idéer.

1. Nintendo 3DS

Julen är ju barnens högtid, så varför inte ge en klapp som får vem som helst att återuppleva sin barndom? Det spelar ingen roll om du är nio eller 99, alla kommer att älska en Nintendo 3DS.


Så liten att du alltid kan ha med den, och så smidig att den med lätthet går ner i en strumpa.

Hitta spelkonsolen här.

2. Hörlurar


Stoppa ett par bra hörlurar i strumpan, och hela julafton blir bättre. Särskilt om det är ett par supersmarta inear-lurar, som dessutom är trådlösa. Vad heter då dessa superlurar? Jo, det är ju såklart JBL Reflect Mini.



Fler fina lurar hittar du här.

3. Chromecast

ChromeCast är kanske världens smartaste pryl. Den gör så att alla appar i din telefon kan spelas upp på din tv – enkelt, smidigt och utan lagg. Att den dessutom blir helt osynlig och bara kostar några hundra gör det ännu bättre.


Jämför priser på ChromeCast här.

4. Aktivitetsarmband

Känner du någon som älskar fitness, eller som precis ska komma igång med det där med träning? En FitBit är den perfekta strump-presenten till dem båda.


FitBit Charge 2 är dessutom riktigt snyggt, så det är ingen uppoffring att ha det på sig.

Hitta bästa priset på FitBit här.

5. Klocka

Ett armbandsur är en liten present med stort användningsområde. Det är lika mycket smycke som tidsangivare, och höjer vilken outfit som helst.


Den här klockar är från Emporio Armani, och är hur fin som helst, men du kan hitta just din favorit här.

6. Smartklocka

Ett armbandsur i all ära, men hur smart är den egentligen? Vad kan den, förutom att vara snygg och berätta hur mycket klockan är? Inte mycket... Med en smartklocka får du ju så mycket mer.


Med Samsung Gear S3 Frontier får du det bästa av två världar: en riktigt snygg klocka, som dessutom är riktigt, riktigt smart.

Hitta bästa priset på smartklockan här.

7. Värsting-iPhone

Bara för att ett paket är litet, betyder det inte att det är svindyrt. Och en iPhone 7 är rätt så svindyr, men är å andra sidan nästan garanterat att göra mottagaren galet glad.


Jämför priser på iPhone 7 här.

8. Parfym

Med en liten flaska Chanel Coco Mademoiselle i strumpan kommer julen bli en väldoftande högtid. Glöm pepparkaksdoft och lukten av gran och levande ljus – i år är det Chanel som gäller!


Om priser på över tusingen känns lite mycket för 7.5 milliliter, så är småflaskorna från Rituals ett superbra alternativ. Finns både som dam- och herrdoft, och är kryddigt ljuvliga.

9. Ett romantiskt spel

Hur väl känner du din partner? Eller vad vill du veta om den där speciella någon som du precis träffat? Ge dem ett romantiskt spel i strumpan, och alla dina frågor kommer att bli besvarade.


Spelet hittar du här.

10. Ansiktsmask

Stoppa lite lyx i strumpan, och ge bort en härlig ansiktsmask från Dermalogica. Den kommer få mottagaren att gnistra som snön utanför, eller lysa lika klart som alla adventsljusstakar i världen.


God Jul!

Behöver du mer inspiration? Vad sägs om de bästa julklapparna till mamma, och klapparna som alla gamers vill ha?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!