11 grymma plagg till studenten – för dig som vill stå ut från mängden

Studenttiden består ofta av vita, korta klänningar – därför tipsar vi nu om några plagg som står ut lite grann från de klassiska vita klänningarna.


Om du tar studenten i år så kan vi lova dig att du har en rolig tid som väntar! Minnen som varar för evigt, och du har hela livet framför dig. Den dagen du springer ut ska du känna dig fin, men speciellt bekväm. Här är outfits för precis det tillfället.

1. Crochet Bardot Dress

En knälång klänning från Rare London. Trendig med off shoulder – och tack vare silikonkant på toppens insida behöver du inte oroa dig för att den halkar ner! Nederdelen av klänningen är lätt ljusrosa, vilket gör att du står ut från mängden av vita studentklänningar!

Du hittar den här – för 699 kronor

2. Strappy Jumpsuit

Varför inte ha en jumpsuit på studenten? Den här har utsvängda ben men har en åtsittande passform upptill. De tunna axelbanden gör den genast mer festlig – vilket passar perfekt när det gäller din stora dag.

Du hittar den här – för 429 kronor

3. T-shirtklänningen

T-shirtklänning med bröstficka för 199 kronor / T-shirtklänning med öppen rygg för 399 kronor

Det viktigaste av allt är som sagt att du ska vara bekväm – och vad passar inte bättre än en t-shirtklänning? Det är ju ungefär som om du bara chillar hemma, men också är supersnygg.

4. Vita jeans

Domino Jeans från Dr.Denim för 499 kronor / Plenty Denim Jeans för 399 kronor / Macy från Dr.Denim för 350 kronor

Vem har sagt att du måste ha klänning på dig? Egentligen kan du ju ha på dig vad du vill! Men om du fortfarande vill ha det klassiska vita, men byxor, så är vita jeans från Dr.Denim något för dig!

5. My Summer Blazer

Studenten är ett steg ut i vuxenlivet – och visst känns väl en kavaj sjukt vuxet? Så ha en på din student! Oavsett om du är en van kavajbärare eller inte. För att göra outfiten ännu mer festlig kan det vara snyggt med en bustier under.

Här hittar du den – för 599 kronor

6. Bardot Lace Jumpsuit

Tänk er den här jumpsuiten med snygga klackar och stora smycken – hur fint låter inte det? Utsvängda ben och topp i bandaeumodell.

Här hittar du den – för 699 kronor

7. Woodland Fairy Playsuit

Playsuits är klädesplaggets definition av sommar! Här är en sjukt fin från Kiss The Sky. Snygga spetsdetaljer på ärmar och rygg – som är en riktig klassiker när det gäller studentkläder.

Här hittar du den – för 649 kronor

8. Stephanie Dress från Ida Sjöstedt

Designern Ida Sjöstedt gör så drömmiga klänningar! Här är en i modellen high-low, vilket innebär att den är kortare fram, men längre bak. Snygga gulddetaljer gör att den känns ännu lyxigare.

Du hittar den här – för 1 799 kronor

9. Lyxig klänning från Forever Unique

En champagnefärgad klänning – det passar väl bra eftersom studenten ofta förknippas med champagne. Unik klänning som inte är i det klassiska vita studentmodet.

Här hittar du den – för 5 699 kronor

10. Positano Nights Maxi Dress

Var elegant uppe på flaket – eller russebussen om du inspirerats av Skam. Lång klänning i skjortstil som lätt matchas med stora smycken och grymma klackar.

Du hittar den här

11. Sugar Pine Circle Dress från Stylestalker

Föreställ dig den här klänningen med söta klackar och studentmössa. Lätt ljusrosa bas med snygg spets över.

Du hittar den här

För att vara on fleek hela studentdagen krävs det hållbart smink – så missa inte sminkfavoriterna som håller. Du hittar dem här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tar du studenten i år?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.