- Foto: Flickr/ Prisjakt

10 saker att ha i påskägget – istället för äckligt godis

Fyll påskägget med något annat än godis. Vad sägs som en parfym eller en klocka? Här är tips på saker som kommer uppskattas mer än godis.


Det är samma sak varje år. Man letar och letar efter påskägget som någon gömt. Påskägget hittas, du öppnar det – och så hittar godis du kanske inte ens tycker om.

Så erkänn att det skulle vara lite roligare att få ett påskägg med lite fräna prylar. Eller att ge bort ett påskägg med något annat än godis – föreställ dig lyckan på personen du ger det till.

1. En smart klocka

Varför ha en vanlig klocka när du kan ha en smart klocka? FitBit Blaze mäter allt från hur du rör dig till hur du sover, men kan också fungera likt din smartphone.

Kan ett vanligt armbandsur göra annat än att bara visa vad klockan är? Nä, precis. Satsa då på en smart klocka.

Här hittar du FitBit Blaze med hela 17 procent rabatt.

2. En smidig laptop

Vi förstår att du ifrågasätter en dator i påskägget. Såvida du inte har ett riktigt stort ägg kan det bli svårt. Många behöver en ny dator, men har inte ork eller råd att köpa en ny. Men den här datorn från Asus är nedsatt med hela 20 procent.

Du hittar den billigast här.

3. Hörlurar från Marshall

Alla förtjänar ett grymt bra ljud – så varför inte ge bort det i påskägget? Ett par hörlurar från Marshall är dessutom riktigt snygga.

För bara 499 kronor kan du klicka hem dem här.

4. Contourkit i påskägget

Det här är ett riktigt populärt contourkit från Anastasia Beverly Hills. Nu är den nedsatt med 18 procent och kostar bara 399 kronor.

Du hittar den billigast här.

5. Apple AirPods

Trådlösa hörlurar är prylen alla vill ha! Speciellt Apples storsnackis AirPods. De har faktiskt grymt bra ljud.

Du hittar dem billigast här.

6. Ge bort en härlig doft

Parfymer är alltid en bra present. Här har du Hugo Boss Bottled som doftar bland annat äpple och citrus. Och damparfymen Escada Fiesta Carioca som påminner om sommaren med sin fräscha blommigt fruktiga doft.

7. Klassiska Adidas Originals Stan Smith (Unisex)

De här skorna är populära för sin simpla look och bekvämlighet. De passar alla typer av outfits – så enkelt att bara dra på sig ett par skor till vad man än har på sig.

Här kan du hitta dem billigast.

8. Den nya Nokia 3310

Alla kommer ihåg sin Nokia 3310. Den gick aldrig sönder och hade grym batteritid. Här är årets version av den klassiska mobilen. Och det är klart att du vill ha den! Den blir din för 699 kronor.

Klicka hem den nostalgiska telefonen här.

9. Stiliga klockor från Gant

Klockor kan piffa upp en hel outfit. Gant gör riktigt snygga armbandsur till både damer och herrar, de känns superlyxiga men kostar inte mycket alls.

Gant Park Hill för herrar / Gant Park Hill för damer

10. Hypade ansiktsmasker

Ansiktsmasker är en sådan grej som man ska unna sig ibland – planera till exempel en skönhetskväll varje söndag, så är du alltid redo för kommande arbetsvecka och känner dig fräsch.

Tony Moly har flera olika ansiktsmasker, så du hittar säkert den som passar dig. Här har du en som heter Clear Skin och en Skin Soothing som lugnar hyn.

Eller varför inte ge bort en produkt som tar bort hårväxt, istället för att raka sig liksom? Läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Firar du påsk?
Tack för din röst!