Två julklappar. Par som ger varandra julklapp.
Var ute i god tid och undvik julklappshetsen i december.

20 perfekta julklappar – för dig som är ute i löjligt god tid

Vet ni, det är bara 3 månader kvar till jul! Så för dem som älskar att vara ute i riktigt god tid har vi nu samlat en lista med 20 perfekta julklappar. Hur skönt att vara klar när alla andra stressar runt i sista sekunden?


Med 3 månader kvar till julafton har vi samlat en lista med julklappstips, för dig som vill vara ute i god tid. 

1. Trådlösa hörlurar

Trådlösa hörlurar är både diskreta och snygga. Vi lovar att detta är en riktigt uppskattad julklapp! Du hittar dem här!

2. Lyxig klocka

Lyxig och stilren klocka från GANT som verkligen kan lyfta en hel outfit. Dessutom nedsatt till halva priset, kostar nu 999 kronor. Den är nedsatt 50 procent. 

3. Gant klocka

En klocka är både en riktigt snygg detalj och bra att ha. Den här guldiga från GANT är dessutom nedsatt till halva priset. Den blir din för 1 249 kronor! Alltså 50 procent nedsatt. 

4. Don't lose your cool Spel


ss

5. Skinnhandskar

Skinnhandskar är ett must have i höstgarderoben så att ge bort detta till din älskling kommer verkligen att bli en succé. Dessa hittar du på Jack&Jones.

6. Chokladfontän

Finns det något smaskigare än smält choklad att doppa jordgubbar, marshmallows och frukt i? Överraska dina gäster med att ställa fram denna chokladfontän på nästa middag!.............

7. Hörlurar

De här hörlurarna från Urbanears är deras första sladdlösa lurar och kan användas i upp till 14 timmar utan uppladdning! Helt enkelt den ultimata julklappen. Du hittar dem på Adlibris.

8. Armband i silver

Ett enkelt armband är en stilren accessoar som verkligen kan ge din outfit pricken över i:et. Det här snygga från iDeal Of Sweden finns även i rosé och guldfärg. Köp det här! Smycken är alltid en bra present!

9. Vackert porslin

Säsongen för varma drycker är här, och vi hade mer än gärna druckit vårt te ur denna söta kopp från Spode. Porslinet finns att köpa här.

10. Lightbox

Kanske den ultimata presenten att ge bort till din älskling i jul? Skriv era namn, eller en annan fin mening i texten! Den blir din för 249 kronor här!

11. Weekendbag

 Finns att köpa här.

12. Mobilskal

Riktigt snyggt mönstrat skal från Ideal Of Sweden. Det blir ditt för 299 kronor. Hur bra julklapp är inte detta?

13. Gör egen glass

Den här förpackningen innehåller alla redskap som behövs för att göra riktigt goda glassrullar. Den kostar 299 kronor här. Hur mysigt att få detta i present?

14. Whiskyglas

Detta är en riktigt bra julklapp till personen som gillar whisky! Det här snygga glaset har en topp i mitten som gör att drycken snurrar på ett sätt som framhäver aromerna. Den runda isbiten kan du göra i en medföljande form. Glasen hittar du här.

15. Självlysande Beerpong

Planerar du en julklapp till en festprisse? Då är detta självlysande Beerpong spel en perfekt present. Kanske kan ni köra det redan på julafton? Här blir det ditt för 199 kronor.

16. Digital fotoram

Med den här digitala fotoramen kan du enkelt dela stunder med dina nära och kära genom att skicka bilder från din smartphone direkt till ramen. Perfekt present att ge till någon som inte bor nära- Du hittar den här.

17. Smetdispenser

Den här smetdispensen hjälper dig att fördela smeten jämt, så att du aldrig mer behöver skämmas på släktkalaset. Du hittar den här. Sån bra julklapp att ge till den som älskar att baka. 

18. Pekskärmsvantar

De här smarta touch-vantarna gör att du kan surfa på som vanligt i din smartphone samtidigt som du håller värmen. Du hittar dem här! Hur bra att ge bort till någon som älskar att surfa?

19. Ge bort ett resekit

Känner du någon som ska ut och resa efter jul? Ge bort detta sov-kit som öronproppar och en ögonbindel borde vara ett måste i allas väskor. Du hittar det här.

20. Örtvagga

Det här är ett så smart redskap för att hacka kryddor, lök eller vitlök. Det blir både enklare och går snabbare! Du kan köpa den för 299 kronor här.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!