Nyheter - Nyheter, artiklar, reportage och video

idag 08:37
Att kommunicera med sin partner kan vara svårt, speciellt om man är den enda som tar initiativ till viktiga pratstunder. Nyheter24 har pratat med Kalle Norwald, sexolog och terapeut, som avslöjar hur man får sin partner att öppna upp.
idag 08:30
Efter en dödsskjutning på Södermalm i Stockholm råkade polisen larma användare av 112-appen över hela Stockholms län – i stället för bara boende i närområdet.
idag 08:12
Historien om den världsberömde "svenske" gatuhunden Arthur har blivit Hollywoodfilm och på Netflix blossar romantiken i "Bridgerton" upp igen. Här är veckans filmer och serier.
idag 08:05
Helena Paparizou är en svenskgrekisk artist. Här kan du läsa allt om Helena Paparizou: Eurovision, maken och livet idag.
idag 07:22
Genom att skicka pengar anonymt via vanliga penningförmedlare kan kriminella göra svarta pengar vita. Det visar en granskning av SVT:s Uppdrag granskning.
idag 07:20
Här är morgonens nyheter i korthet.
idag 06:54
Att kalla palestinasjalen för en politisk symbol är rasism, menar Eric Saade. Han slår nu tillbaka mot kritiken efter att han burit sjalen runt handleden under tisdagens framträdande vid Eurovision Song Contest. Nu möts han av stöd från flera kända profiler.
idag 05:30
Flygblad över Rafah uppmanar civila att evakuera till "säker zon". Men det utpekade området är redan överbefolkat, enligt palestinier på plats i al-Mawasi. Här lever hundratusentals i misär. Det här är inget liv, säger 37-årige Hazem Abu Obeid.
idag 04:00
I nästan ett år har de globala värmerekorden avlöst varandra. April var inget undantag. Den blev den hittills varmaste aprilmånaden som uppmätts i världen, enligt EU:s klimattjänst Copernicus.
idag 02:54
Israel fortsatte på onsdagen sin militära insats mot den överfulla gränsstaden Rafah i Gaza, parallellt med nya larm från hjälporganisationer om en katastrofal situation. Samtidigt bekräftar USA att man stoppat en sändning bomber till Israel.
idag 01:22
Israels bombardemang mot den överfulla gränsstaden Rafah i Gaza fortsätter och hjälporganisationer larmar om en katastrofal situation. Parallellt inleds ännu en runda förhandlingar om vapenvila i Kairo, med "alla sidor" närvarande.
igår 23:00
Elva soldater har skadats i samband med fallskärmshopp under en Natoövning i småländska Skillingaryd. Soldaterna kommer från USA, Ungern och Italien.
igår 21:57
Eric Saade gjorde en kupp i öppningsnumret i den första semifinalen av Eurovision Song Contest, i protest.
igår 21:10
Favoriterna höll för semifinaltrycket. Kroatiens Baby Lasagna, Irlands Bambie Thug och Ukrainas Alyona Alyona och Jerry Heil får fortsätta tävla i Eurovision Song Contest.
igår 21:10
Nya elbilar säljer allt sämre på den svenska marknaden. Och svenska bilister är också allt mer negativt inställda till elbilar enligt en ny studie.

Visar sökträffar 31 - 40
Hittade 92890 artiklar.