Engelska fotbollssupportrar stötte på ett lejon i deras jakt på öl Foto: The associated press. Daniel Cole/ Twitter: The CasualUltra och Alex Sul, Snapchat
Engelska fotbollssupportrar stötte på ett lejon i deras jakt på öl Foto: The associated press. Daniel Cole/ Twitter: The CasualUltra och Alex Sul, Snapchat

Engelska supportrar skulle leta efter öl – hittade ett lejon

Värdlandet Qatar har förbjudit att öl ska säljas runt arenorna i samband med Fotbolls-VM. Flera supportrar verkar nu vara ute och på jakt efter den alkoholhaltiga drycken. När två engelska supportrar letade efter öl slutade det hela med en oväntad tvist.


Två dagar inför VM-premiären beslutade Qatar att ingen alkoholhaltig dryck skulle säljas runt samtliga åtta VM-arenor. Fotbollsorganisationen FIFA motiverade beslutet följande.

"Efter diskussioner mellan myndigheter i arrangörslandet och har det beslutats att fokusera på alkoholfria drycker på Fifa Fan festival, andra supporterområden och officiella arenor" skriver organisationen på sin hemsida.

Men förbudet verkar inte stoppa fotbollssupportrarna. På Twitter har det dykt upp ett klipp där engelska fotbollssupportrar är ute och letar efter öl – och äventyret slutar minst sagt oväntat.

"Tog oss till hans palats"

Klippet visar hur de engelska supportrarna stöter på en Sheikh som tar dem till ett palats. Där kan man bland annat se en av supportrarna sitta och gosa med ett lejon.

– Vi träffade på en Sheikh som sa att han hade öl. Så vi hoppade in i hans Toyota Landcruiser som tog oss till hans palats. Han visade oss sina fåglar, lejon och apor, det var galet!, säger en av supportarna till TalkSport

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!