Exfotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic uppger att han funderar på en eventuell återkomst.
Exfotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic uppger att han funderar på en eventuell återkomst. - Foto: AP/Antonio Calanni

Zlatans plötsliga vändning – öppnar för comeback i Milan: "Man vet aldrig"

Efter att ha avslutat sin framgångsrika karriär hintar Zlatan Ibrahimović om att han kanske kommer återvända till fotbollen, enligt italienska medier.


Det var i juni som Zlatan Ibrahimović, 41, meddelade att han hade lagt fotbollsskorna på hyllan, efter 24 år som proffsspelare. Vad som kommer hända härnäst för den pensionerade legenden är oklart. 

I en kommentar till den italienska sporttidningen Calciomercato säger Ibrahimovic att han känner ett överraskande lugn kring sin framtid.

Zlatan har synts i flera offentliga sammanhang sedan han avslutade sin karriär - bland annat i Franska Öppna och på en Coldplay-konsert på San Siro i Milano. Där träffade han på Milans tidigare sportchef, Paolo Maldini, som efter en tvist med klubbens ägare blev sparkad.

– Jag har en bra relation med honom, vi spelade mot honom och jag är ledsen att vi inte spelade tillsammans. Men vi jobbade tillsammans, vi vann. Sedan vet jag inte vad som hände under allt det andra. Jag är ledsen för Paolos skull, för han är en mästare i Milan, säger exfotbollsspelaren till Calciomercato.

Tackade nej till chefsroll

Enligt uppgifter ska Zlatan ha fått ett erbjudande om en klubbchefsroll i Milan, men tackat nej. Däremot säger 41-åringen att han funderar över en eventuell återkomst.

– Det har bara gått tre veckor, men kanske kommer jag tillbaka för att spela, man vet aldrig. Om en månad kanske jag är på träningsläger med Milan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!