Zlatan Ibrahimovic var på plats för Milans bortamatch mot Salernitana.
Zlatan Ibrahimovic var på plats för Milans bortamatch mot Salernitana. - Foto: Alessandro Garofalo/AP/TT

Milan tappade mot tabelljumbon i Zlatans debut

Zlatan Ibrahimovic debuterade i nya rollen som rådgivare till förra klubben Milan.

Då tappade storlaget överraskande poäng efter att ha spelat 2–2 borta mot Serie A:s tabelljumbo Salernitana.

Uppdraget är svenskens första sedan den tidigare fotbollsstjärnan avslutade spelarkarriären i somras.

Milan märkte också av en viss Zlatan-effekt till en början. Fikayo Tomori nickade in 1–0 i den 17:e minuten.

Salernitana skulle kvittera strax före paus när Federico Fazio nådde högst på en hörna.

Andrea Candreva såg ut att ha skjutit segern till tabelljumbon men Luka Jovic räddade en poäng åt bortalaget med ett kvitteringsmål på stopptid.

Milan förblir trea i tabellen medan Salernitana är fortsatt sist.