- Foto: Geir Olsen & Henrik Montgomery/TT

Längdskidåkarens avslöjande: "Alla ligger med alla"

Kärleken spirar inom längdskidåkningen. I en intervju avslöjar nu poddprofilerna och längdskidåkarna James Clugnet och Mika Vermeulen om en chockernade upptäckt efter OS 2018.


Under vintermånaderna bänkar sig en stor publik för att följa sändningarna från världscupen i längdskidåkning. Utanför skidspåren har dock en ny podcast fått rejält stor uppmärksamhet efter att ha kommit med det ena avslöjandet efter det andra.

I slutet av 2023 hade podcasten "Skirious problems" premiär där längdskidåkarna James Clugnet och Mika Vermeulen pratar om allt som rör skidvärlden. 

Ny kärlek och partnerbyten – här är alla paren i skidskyttelandslaget

James Clugnet (t.v) tävlar för Storbritannien och Mika Vermeulen (t.h) tävlar för Österrike. Foto: Heiko Junge & Carina Johansen

Här är alla flickvänner och fruar till spelarna i fotbollslandslaget

Avslöjandet: "Alla ligger"

I avsnitten får lyssnarna följa med bakom kulisserna i den klassiska vintersporten. De bjuder bland annat på snaskiga nyheter och en hel del humor. 

De har bland annat avslöjat relationen mellan den svenska skidtalangen Truls Gisselman och tjeckiska Barbora Antosova.

Här är alla kärlekspar i landslaget i friidrott: ”Försökte länge…”

I podden "Skirious problems" avslöjades Truls Gisselmans relation med den tjeckiska landslagsåkaren Barbora Antosova. Foto: Ulf Palm/TT

I en intervju med Expressen berättar poddprofilerna, tillika längdskidåkarna, om dejtandet inom sporten.

– Covid förstörde allt. Det är nog mer fokus på att inleda förhållanden nu, säger Clugnet.

– Det blir lätt stel stämning. Tänk att du träffar någon tillfälligt i ett annat lag och så ska du se den personen på alla träningar och tävlingar efteråt, flikar Vermeulen in. 

Sedan berättar James Clugnet om något som chockade honom rejält.

– När jag först kom in i världscupen blev jag fullkomligt chockad. Speciellt på slutet av säsongen efter OS 2018 när folk började släppa loss lite. Alla ligger med alla. Det var helt galet, säger han.

Vilka skidåkare de syftar på avslöjas inte.

De senaste åren har flera kärlekspar bildats i det svenska landslagslägret. Bland annat har Ebba Andersson inlett en relation med Gustaf Berglund, Maja Dahlquist har en relation med den amerikanska landslagsåkaren Kevin Bolger och Edvin Anger är tillsammans med den norska åkaren Emma Axelsson

Med andra ord spirar kärleken i bland längdskidåkarna.

Här är alla paren i skidlandslaget

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!