Listan vi alla har väntat på, vem är 2012 års bästa instagrammare?
Listan vi alla har väntat på, vem är 2012 års bästa instagrammare? - Foto: Faksimil: Instagram/Instagram (Montage)

Han är idrottsstjärnan som är bäst på Instagram

Här är den. Årets viktigaste lista. Titeln alla vill ha – Årets idrottare på Instagram. Synd för alla ambitiösa fotbollsspelare att en gammal boxare vinner bara.


Sportens årslistor

Häng med när Nyheter24 sammanfattar sportåret 2012. Från och med den 17 december fram till den första januari kommer vi att publicera en årslista om dagen med det bästa, sämsta, värsta och roligaste från sportens värld.

Tycker du någon saknas på listan? Tveka inte att höra av dig till sport@nyheter24.se.

Det har krävt timmar, dagar, veckor och månader av researcharbete. Men nu är den äntligen här, listan på vem som levererat bäst på Instagram under 2012. 

Ett bra Instagramkonto ska ha allt, dåligt redigerade egobilder, poolhäng och glamour. Vissa lyckas, vissa gör det inte. 

Här är tio idrottsstjärnor som gjort det riktigt bra på Instagram under 2012.

10: Cristiano Ronaldo

27-åringen är egentligen inte jätterolig. Men faktumet att han la upp en bild på sig själv med en fin blåklocka får oss att gilla honom tillräckligt mycket. Sen är han fotbollsvärldens största superstjärna på Instagram vilket gör honom intressant.

Frågan: Hur perfekt är ditt liv?

9: Ronaldo

Den gamle brassen figurerar allt oftare i media, nu senast sedan han tappat en massa kilo. Är det en storstilad comeback som stundar? Troligtvis inte, av allt att döma verkar brassen fortfarande gilla att festa till det. Och det tackar vi för! Ronaldo är nog den enda på den här listan som ger en bra balans av hundar, fest, mat och träning i sin feed.

Frågan: Vad händer här?

8: Thiago Silva

Slänger upp många sköna montage från när han gymmar. Har även han en viss tendens att ta av sig tröjan när polarna kommer besök. Det är inte sällsynt att han knäpper av en bild på sig själv i spelarbussen. Här finns dock något som saknas nästan hela tiden, och det är kanske därför vi följer honom...

Frågan: Varför inte mer Zlatan?!

7: Cesc Fabregas

Killen verkar älska allt vad sociala medier heter. Han publicerar alla sina tweets på tre språk och på Instagram lägger han upp en bild på allt han gör. Ambitiöst var bara förnamnet. Att det dessvärre inte är så himla kul är en annan fråga. Dock tror vi att många supporters uppskattar spanjorens öppenhet. Sånt betalar av sig med en sjundeplats på vår lista

Frågan: Var är humorn?

6: Pontus Wernbloom

Pontus är väl den svensk som är mest twittertokig. På Instagram är han fortfarande ett blåbär, men han ligger ändå i framkant med sitt sätt att bjuda på sig själv hela tiden. Men en bild på vår svenske internetfavorit i peruk räcker inte riktigt hela vägen. Ska Pontus kunna slåss med giganterna på Instagram kräver Nyheter24 fler bild-ordvitsar och ännu mer av Ryssland.

Frågan: Var är kylan?!

5: Joey Barton

I verkligheten är han känd för att vara en bråkstake och på Twitter en pretentiös filosof. Men frukta inte, Barton har nämligen en personlighet till. På Instagram får vi se Bartons lite mysigare sida. Här hänger han med hästar, läser böcker och klär ut sig. Som en sann familjefar. Det räcker långt på den här listan, eller egentligen inte, men Joey är alltid Joey.

Frågan: Hur tänkte du med mustaschen?

4: Carles Puyol

Mittbacken är knappast en flitig Instagrammare, de senaste månaderna har det varit väldigt dött på hans Instagram. Men Carles ligger inne med en ocoolhet som gör honom till en av världens coolaste fotbollsspelare. Han skippar hela badboy-grejen och är helt enkelt sig själv. En sann fotbollsnörd. Tack för det.

Frågan: Kan du inte lägga upp lite fler sköna partybilder?

3: Samuel Armenteros

Armenteros är utan tvekan den roligaste svensken på Instagram. Främst ska han ha cred för att han inte slänger in en massa ointressanta fotbollsbilder. Armenteros jobbar skor, bling bling och egobilder. Precis som vi vill ha det på Instagram.

Frågan: Rött skägg?

2: Neymar

Han är inte bäst, men han publicerar mest. Superlöftet Neymar kör dock inte samma spel som många andra sportstjärnor på Instagram. I stället för hyllningsbilder på sig själv som fotbollsspelare väljer brassen att ta kort på sig själv i speglar, hissar och vid poolkanten. Och när ingen kan fota honom så fotar han sig själv. Gärna ombord på bussar av olika slag.

Frågan: Vad är grejen med att ta av sig tröjan?

1: Mike Tyson

Han må ha lagt handskarna på hyllan för längesedan. Men på Instagram är han fortfarande kung. Med ett bildbibliotek som till 99 procent består av bilder på 46-åringen själv kan man inte annat än älska honom. Han hänger med eliten på en daglig basis, sånt vill vi ju se. Och Tyson levererar det åt oss. Årets Instagramkonto.

Frågan: När kommer han inse att tatueringen han har i ansiktet inte är så cool som han tror?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!