NFL-stjärnans utbrott – gick till attack i segerintervjun

Seattle Seahawks cornerback Richard Sherman nöjde sig inte med en Super Bowl-plats. Han firade framgången med att ge igen på Michael Crabtree i San Francisco 49ers:– Jag ska se till att du håller käften fort, sa han i Fox Sports sändning.


NFL-slutspelet

Seattle Seahawks–San Francisco 49ers 23–17

Denver Broncos–New England Patriots 26–16

Super Bowl spelas den 2 februari. 

Det var precis i slutet av NFLs-slutspelsmatchen mellan Seattle Seahakws och San Francisco 49ers som saker och ting hettade till. 49ers gick för en touchdown men Richard Sherman bröt Colin Kaepernicks kast precis framför Michael Crabtree

Seahawks Malcolm Smith kunde därefter avgöra matchen och ta laget till Super Bowl om mindre än två veckor. I segerjublet valde Sherman istället att springa fram och håna Crabtree som svarade med att sätta upp händerna i ansiktet på Seahawks cornerback. 

"Ska se till att du håller käften fort"

Fox Sports haffade Sherman i vad som skulle bli en legendarisk intervju direkt efter matchen.

– Jag är den bästa cornerbacken i den här sporten. När du utmanar mig med en skitreceiver som Crabtree är det klart att det går så här. Snacka aldrig om mig igen, skrek han till den förvånade tevereportern som frågade vem som pratade om honom.

– Crabtree. Snacka inte om vem som är bäst. I så fall ska jag se till att du håller käften fort!

"Känner bara till lagen"

Anledningen till de heta känslorna?

Innan mötet fick Crabtree frågan om Sherman var ligans bäste cornerback.

– Nej, det tycker jag inte. Jag vet ingenting om ligans cornerbacks. Jag känner bara till lagen.

Skrattar bäst som skrattar sist. 


/
/
/
/
/
NFL
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

3 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.