Zlatankopian busringde The Mauler – se den klockrena imitationen

Har du en dålig dag? Då ska du lyssna på det här.


Får eventuellt se Alexander slåss live

Eventuellt kan Zlatan få en chans att se Alexander slåss på hemmaplan. UFC kommer nämligen till Sverige i oktober och det ryktas då om en titelmatch mellan världsmästare Jon Jones och Alexander. 

Läs mer om det här

Zlatanimitatören Serhldan "Selle" Hussein har gjort det igen. Denna gång var det ingen mindre än MMA-fightern Alexander Gustafsson som föll offer för Selles busringning

Började som ett skämt

Selles busringningar började för flera år sedan efter att han upprepade gånger fått höra att han var lik Zlatan. Detta sådde fröet till det som skulle komma att bli en Youtubesuccé. Han har i dag hunnit ringa upp diverse kända namn och låtsas vara fotbollsstjärnan. Bland annat så har han ringt MFF:s VD, landslagets presschef – och nu förre MFF-profilen Joseph Elanga

Ringde upp Alexander The Mauler

Denna gång valde Selle att kliva utanför fotbollsramarna. Han ringde nämligen upp UFC-fightern Alexander Gustafsson. 

Zlatan och Alexander har tidigare hyllat varandra i media vilket gjorde att fightern blev mycket glad av att höra "Zlatans röst".

– Jag har sett att The Mauler och Zlatan skrivit om varandra på Twitter, så jag kände att detta kan bli bra, berättar Selle för Nyheter24.

Gick in till Zlatans volvolåt 

Under Alexanders senaste match tågade han in till låten som spelas i Volvoreklamen Zlatan medverkat i. Detta var Selle inte sen att nämna i samtalet. 

– Du ska ha tack som fan för att du gick in till min låt.

– Det kändes helt rätt bara, svarar The Mauler. 

– Du vet att jag höll på med taekwondo när jag var yngre. Vi får träffas så får jag visa dig lite av mina skills, säger Selle. 

– Du kanske kan komma förbi en sväng på gymmet, svarar The Mauler artigt. 

Se busringningen här.


Se fler av Selles busringningar i klippen nedan. 



/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Friidrotten sågas för OS-prispengar

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

1 timme sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

3 timmar sedan
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

3 timmar sedan
Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

3 timmar sedan
Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

3 timmar sedan
Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.