Här kommer alla känslorna på en och samma gång

När vakten gav en baseboll till en annan åskådare höll Cooper Manning på att få ett rejält sammanbrott. Ett annat barns medmänsklighet skulle dock ställa allt till rätta igen.


USA. För knappt en månad sedan skedde en uppmärksammad händelse på en basebollmatch i USA, men det är först nu den börjar få rejäl spridning på internet.

En basebollspelare försökte kasta upp en boll till sjuårige Cooper Manning på läktaren. Kastet blev dock lite för löst och nådde inte fram till honom. Cooper blev väldigt besviken och hade dessutom svårt att dölja känslorna, men då kom en säkerhetsvakt fram och såg ut att rädda dagen för honom.

"Väldigt stolta"

Han skulle dock göra det hela mycket värre när han i stället gick fram och gav bollen till en annan åskådare, åttaårige Brendan. Cooper höll på att få ett känslomässigt sammanbrott, men Brendan visade medkänsla och kastade snabbt tillbaka bollen till honom.

– Min son har mycket empati. Han gav helt naturligt tillbaka bollen till det andra barnet, säger Brendans pappan Doug till news.com.au och fortsätter:

– Det var väldigt belönande som förälder och vi är jättestolta över Brendan. Det var fantastiskt.

Se klippet som innehåller både Brendans generositet och sammanbrottet som ser ut att få Coopers liv att rasa i bitar.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

1 timme sedan
Kristoffer Olssons svåra sjukdom och allvarliga tillstånd berör landslagskompisarna starkt. Spelarna planerar att visa sitt stöd och sin omtanke. Vi ska snacka ihop oss och så får vi se exakt vad vi gör och när vi gör det. Men det är klart att vi ska stötta honom, säger Ludwig Augustinsson.

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.