Zlatan blir animerad hjälte i ny reklamfilm

Zlatans reklamfilmer fortsätter hagla över oss. Denna gången har Nike gjort honom till en animerad hjälte.


Att Sverige missar VM har för många varit en stor sorg. Men att vi inte kommer att se tillräckligt mycket av Zlatan Ibrahimovic behöver vi inte oroa oss för. 2014 verkar nämligen vara stjärnans reklamfilmsår.

Tidigare har vi sett honom i reklamer för Volvo, Nivea och Nike – som nu släpper ytterligare en stjärnspäckad reklamfilm. I den får Zlatan sällskap av jättar som Christiano Ronaldo och Wayne Roony. Reklamen är en del i Nikes kampanj "Risk Everything" och heter "The Last Game". 

Räddar fotbollen

I reklamfilmen, som ser ut som en dator- eller TV-spel, lyckas stjärnorna efter många om och men rädda fotbollen, vilket varit deras uppdrag från början. 

Se reklamfilmen här:

Serien med reklamfilmer som Nike tidigare publicerat heter "Dare to Zlatan" och har syftat folk till att göra det oväntade – precis som Zlatan. 

Se dem här:

1. Dare To Zlatan - Get Better With Pressure

2. Nike Football: Dare To Zlatan - Fear Nothing

3. Nike Football: Dare To Zlatan - Trust Your Instincts 

/
/
VM
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

2 timmar sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

igår 20:36
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.