Vinner över 100 miljoner på poker – då reagerar han så här

Alla reagerar vi olika vid emotionella händelser. Men att se uppriktigt ledsen ut efter att ha vunnit drygt 100 miljoner på poker – det hör nog inte till vanligheterna.


Om du precis hade vänt en hand, besegrat en av världens mest berömda pokerspelare, vunnit hela turneringen och framför allt blivit drygt 100 miljoner kronor rikare – hur hade du reagerat?

Troligen inte som Daniel Colman i alla fall. 

När Daniel Negreanu gick all in med ess och en fyra i olika färger valde Colman direkt att syna med kung och dam i olika färger. Floppen gick Negreanus väg då han fick två par – men allt vände på turnen när Colman smög fram en stege.

Det vann han också hela turneringen på – men hur glad blev egentligen för segern?


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.