—Jag har aldrig varit med om något liknande. Det var helt galet, sa The Mauler om publiken.
1 av 4
—Jag har aldrig varit med om något liknande. Det var helt galet, sa The Mauler om publiken. - Foto: BILDBYRN / BILDBYRN
The Mauler grät efter matchen.
2 av 4
The Mauler grät efter matchen. - Foto: BILDBYRN / BILDBYRN
The Mauler försökte blocka flera tunga slag innan domaren avbröt matchen.
3 av 4
The Mauler försökte blocka flera tunga slag innan domaren avbröt matchen. - Foto: JESSICA GOW / TT
'The Mauler' kramas om av sin motståndare Anthony 'Rumble' Johnson efter att ha förlorat den lätta tungviktsmatchen under MMA-galan UFC Fight Night Stockholm i Tele2 Arena.
4 av 4
'The Mauler' kramas om av sin motståndare Anthony 'Rumble' Johnson efter att ha förlorat den lätta tungviktsmatchen under MMA-galan UFC Fight Night Stockholm i Tele2 Arena. - Foto: JESSICA GOW / TT

Mauler: "En förlust är inte slutet på världen"

Alexander "The Mauler" Gustafsson må vara blåslagen – men inte nedslagen.


UFC-galan i Stockholm fick kanske inte det perfekta slutet som vi svenskar önskade. Men evenemanget blev en succé trots Alexander "The Mauler" Gustafssons förlust mot amerikanen Anthony "Rumble" Johnson.


Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Men efter att vissa kritiska röster har höjts angående MMA:s och UFC:s framtid i Sverige väljer den 28-årige svensken att tala ut genom sin Facebook-sida.

"Jag älskar er alla"

"Hej allihopa. Först vill jag tacka för ert stöd före, under och efter min match. Det var helt otroligt – ett minne för livet. Jag älskar er alla", skriver han och fortsätter:

"En förlust är inte slutet på världen. Det finns så många problem i världen som behöver uppmärksammas och diskuteras mer än min förlust."


Bildkälla: Bildbyrån

"Mitt mål är samma som tidigare"

Precis som direkt efter fajten mot Johnson hyllar han även amerikanen – även om han fortfarande siktar på att bli nummer ett och inte låter någon tro att hans karriär i UFC är över. Efter en kort semester tänker han dra igång med träningen igen för att kämpa sig upp mot toppen.

"Mitt mål är samma som tidigare, det här var bara en liten motgång på vägen".


UFC
/
/
MMA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Världstvåans sorg – pojkvännen död

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

1 timme sedan
Real Madrid har anmält nya rasistiska påhopp på den brasilianske anfallsstjärnan Vinicius Junior.

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

1 timme sedan
Kristoffer Olssons svåra sjukdom och allvarliga tillstånd berör landslagskompisarna starkt. Spelarna planerar att visa sitt stöd och sin omtanke. Vi ska snacka ihop oss och så får vi se exakt vad vi gör och när vi gör det. Men det är klart att vi ska stötta honom, säger Ludwig Augustinsson.

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.