Här är penisbilden som fått eleven anklagad för 70 brott

Till en början gick allt under radarn. Men i helgen förvandlades skämtet till en mardröm för 19-årige eleven Hunter Osborn – som nu är anklagad för 70 brott.


Det hela började som ett vad. Eleven Hunter Osborn blev utmanad av en lagkamrat i fotbollslaget att visa toppen av sin penis på lagfotot vid Red Mountain High School i Mesa, Arizona. Men ingen kunde ana vad som kom att vänta.

Till en början höjdes inga röster över tilltaget och allt verkade gå under radarn. Fotot trycktes i omkring 3400 upplagor till skolans studenter och fanns även i lagets matchprogram som såldes vid samtliga hemmamatcher. Men den gångna helgen upptäcktes 19-åringens aktion.

Skolledningen fick snabbt reda på tilltaget och kontaktade omedelbart polis. Och nu har en utredning dragit i full gång där Osborn riskerar 69 fall av blottning – samtliga för var och en av de övriga eleverna på lagfotot – samt ett av "uppvisande av skadliga objekt för minderåriga", skriver CBS.

Antalet åtalspunkter kan såväl öka som minsta då alla över 18 år på fotot har möjlighet att avstå att driva sin del av åtalet mot Hunter Osborn. Eleverna verkar dock redan tycka det hela gått till överdrift.

– Det kommer finnas i hans brottsregister resten av hans liv. Konsekvenserna är lite hårda, säger en elev enligt CBS.

– Han gjorde ett dumt misstag, och jag tycker inte han borde bli straffar så hårt för det, säger en annan.

CBS har också varit i kontakt med en granne till Hunter Osborn.

– Jag hoppas att någonting kan göras så det här inte förstör hans liv, hans karriär, säger grannen.

– Han är en bra kille. Går inte ut och festar hela tiden, går upp i tid och sköter skolan, besöker kyrkan på söndagar. En bra kille. Jag lider med honom.

Red Mountain High School har redan kallat tillbaka årsboken och startat en internutredning.

/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

NHL: Arizona flyttar till Utah

2 timmar sedan
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.