1 av 3
- Foto: Youplay
2 av 3
3 av 3

Över 8 miljoner har sett svenska Katarinas träningsvideo – här är hennes bästa träningstips

Svenska Katarina jobbar som personlig tränare i Miami, och när hon laddade upp ett klipp där hon knäböjde med en vän på ryggen gick det snabbt viralt.


23-åriga svenskan Katarina Konow bor i Miami och jobbar som personlig tränare för Equinox, och under ett jobbevent valde Katarina att slänga upp vännen på sina axlar och köra lite knäböj.

Men hon kunde inte ana hur stort klippet skulle bli när hon laddade upp det på sin Facebook-sida. Totalt har klippet visats över 8 miljoner gånger.

– Just nu har videon 8,2 miljoner views på Facebook, berättar Konow för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Hon flyttade till Miami 2012 efter att ha blivit krönt Miss Sweden International, och representerat Sverige i Miss International.

– Jag sa till mamma att "jag flyttar till USA nu och kommer inte tillbaka", berättar hon.

Och kommit tillbaka har hon inte gjort. I stället har hon startat en modellkarriär i USA och är personlig tränare åt en del kända profiler.

Har du några träningstips till sommaren, om man som du i klippet inte har tillgång till ett gym?

– Om man inte har gym på semestern så rekommenderar jag knäböj med kroppsvikt, utfall, armhävningar, och oilka sorter av cardio som att göra sprinter, springna eller powerwalk:a, berättar hon, och lägger till:

– Jag rekommenderar att man vet hur man gör knäböj med stång innan man provar med en kompis haha.

Bildkälla: Jahmar Amani

Att vara vältränad och kvinna är inte alltid helt lätt. Det fick fitnessprofilen Chloe Madeley reda på efter att hon laddat upp en bild på sina grymma abs på Instagram...

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du ha en riktigt schysst sommar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

3 timmar sedan
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.

Messi skadad – står över landskamper

igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.