1 av 3
I alla fall enligt Nate Diaz.
2 av 3
I alla fall enligt Nate Diaz. - Foto: John Locher
Ronaldo tog EM-guld med sitt Portugal.
3 av 3
Ronaldo tog EM-guld med sitt Portugal. - Foto: BILDBYRN / Icon Sport

Ronaldo hånas av stjärnan efter mötet: "För mycket solarium"

UFC-stjärnan tycker dock att de borde hänga mer med varandra.


Cristiano Ronaldo hängde med Conor McGregor för några dagar sedan i UFC-stjärnans träningsanläggning i Las Vegas. De både poserade framför kameran och det var en väldigt brun Ronaldo som visade upp sitt sexpack. Igen!

Och nu hånas Ronaldo av McGregors kommande motståndare i oktagonen Nate Diaz. I en intervju med ESPN som Expressen rapporterat om tycker stjärnan att portugisen kanske har solat lite för mycket.

– Han har hängt lite för mycket i solariet, säger han till ESPN.

Nate Diaz skickar ändå lite snälla ord.

– Det är bra. Coolt. Han gör sin grej. De borde hänga med varandra oftare, säger Diaz.

"Han är ett odjur"

Och det är nog ingen högoddsare att McGregor och Ronaldo kommer ägna mer tid med varandra. På bilderna som de la upp på varandra genom Instagram såg de ut att trivas i varandras sällskap. McGregor hyllade även den nyblivna Europamästaren.

– Han är ett odjur, skrev han på sin Instagram.

Några som kommer ses snart är i alla fall McGregor och Diaz. Den 20 augusti ställs de mot varandra på galan UFC 202 i den efterlängtade returmatchen de emellan. Förra gången vann Diaz efter att han strypt ut irländaren.

Men trots att McGregor alltså förlorade matchen är han riktigt kaxig inför den nya fighten. När Diaz gästade den populära pratshowen Conan O'brien så skickade han flera passningar till sin motståndare i ett videoklipp.

Du kan se klippet nedan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Ronaldo för brun?
Tack för din röst!