Svenska Instagram-succén tränar hela tiden – till och med på semestern

Inget slappande vid poolen här inte. Nu delar de med sig av sina bästa tips om hur du kommer igång med höstträningen.


Nyheter24 har tidigare berättat om Amanda Wallander och Jesper Lekland, svenskarna som gör succé på Instagram med sina geniala träningstips. Just nu följer över 65 000 personer paret på Instagram och de har precis startat upp en Youtube-kanal.

Många av träningstipsen går ut på att träna med sin partner och en riktig favorit bland många är övningen där varje repetition belönas med en puss.

Efter att Amanda och Jesper träffades via Tinder för två år sedan har de hängt ihop och nu har de varit på sin första långsemester ihop. Resan gick till USA men den som tror att det bara blev slappande på ledigheten, den tror fel.

– Träningen är dock någonting vi gör för att vi tycker det är kul så det är fortfarande “semester” för oss att träna, säger paret till Nyheter24.

Efter sommaren vill många komma igång med träningen igen men det kan ju gå lite segt, har ni något tips?

– Det viktigaste tror vi är att man har ett konkret mål. Inte bara “gå ner i vikt” eller “bli starkare”. Sätt mål som “jag ska klara av att springa x antal km, lyfta x antal kg, klara x antal chins osv”.

Paret har också ett sista supertips för att få igång träningen:

– Hitta en träningspartner! Det gör oerhörd skillnad att ha någon som hjälper en igenom de svåra stunderna och som finns där att dela framgångarna med, det gör verkligen underverk!

Amanda och Jesper kallar sig för Dreamteam fitness, få mer inspiration på deras Youtube-kanal och följ dem på Instagram. Du kommer inte ångra dig!

Har du själv svårt att komma igång med träning, då kanske en pulsklocka kan hjälpa dig på vägen. Jawbone UP3 är ett relativt billigt armband som håller reda på din puls så du kan maximera träningen. På Prisjakt hittar du armbandet till bästa pris.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

1 timme sedan

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.