GeT_RiGhT bjuder in er alla i sin mobil.
1 av 4
GeT_RiGhT bjuder in er alla i sin mobil.
Christopher Alesund.
2 av 4
Christopher Alesund.
Hans vanliga Twitch-stream.
3 av 4
Hans vanliga Twitch-stream.
Motorola.
4 av 4
Motorola.

CS-stjärnan livestreamar från sin mobil i 24 timmar: "Allt kan hända"

NiP:s storstjärna Christopher Alesund ska testa något nytt. Tillsammans med Lenovo ska han testa stream i 24 timmar på Twitch – på mobilen.


Ninjas In Pyjamas stora stjärna Christopher "GeT_RiGhT" Alesund blev utmanad till ett experiment av Motorola. Han ska stream ett helt dygn – i sin mobil.

Hur funkar det tänker du? Ja, det undrade vi också. Det du kommer se på streamen är alltså hans mobilskärm och allt han gör i mobilen.

Du kommer kunna se vad han sms:ar, Instagramar, Twittrar och ringer – under ett helt dygn – med start i morgon fredag 10 juni klockan 18:00.

Och Alesund är själv nyfiken på hur det kommer gå.

Skulle vi streama min mobil i 24 timmar kan jag tänka mig att det kommer bli lite trist. Kommer du bjuda på något speciellt? Kommer du Facetimea med HeatoN?

– Haha nja, jag pratar ändå med lagkamrater och så i telefonen dagligen så det blir väl som vilken person som helst, förutom det faktum att jag är ett Counter-Strike-proffs. Man kommer kunna se när jag Instagramar, skriver sms och lyssnar på musik, säger Alesund till Nyheter24.

Kommer man kunna höra vad ni säger och så under samtal?

– Helt ärligt vet jag inte, jag tror det. Som jag förstår det ska allt sändas. Det kan hända precis vad som helst. Det har aldrig gjorts förut så jag tror att det blir väldigt kul, säger han.

Det kan hända vad som helst och streamen kan du följa här med start 18:00 fredag 10 juni och 24 timmar framåt.

/
/
/
Nip
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du velat se GeT_RiGhT Facetimea med HeatoN?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

idag 16:48
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.