Counter-Strike-stjärnan till attack mot kommentatorerna: "Det är mobbning, rövhål"

En av Counter-Strike-världens största går nu till hård attack mot kommentatorer som han anser mobba spelare.


SK-Gamings brasilianske in-game-leader Gabriel "FalleN" Toledo kollade likt många andra på helgens iBP Masters som gick av stapeln i USA, och han reagerade stark på kommentatorerna som gick hårt åt spelare som inte hade sina bästa dagar.

Bland annat fick G2:s fransman Edouard "SmithZz" Dobourdeaux hård kritik för sitt oförmåga att få kills med Desert Eaglen, och laget kallades för "noobs", något som fick FalleN att reagera på Twitter.

– Jag tycker att det är extremt respektlöst, säger han bland annat.

[removed][removed]

[removed][removed]

En del försökte fösvara kommentatorerna genom att säga att det hela bara var på skoj, men FalleN stod på sig och menade att det hela går för långt, och att det är mobbning.

[removed][removed]

Vad tycker du om kommentarerna?

Du har väl inte missat CS-spelaren som fick reda på att hans tjej var en cam-girl när han satt och spelade?

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med FalleN?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

1 timme sedan
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

2 timmar sedan
Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

2 timmar sedan
Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

2 timmar sedan
Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

3 timmar sedan
Henrik von Eckermann leder världscupfinalen inför lördagens avgörande. Det är inte det minsta överraskande. Däremot att Peder Fredricson är hack i häl – på en 18-åring som är i något av sitt livs form.