Cristiano Ronaldo framställs som Pippi Långstrump i en schweizisk tidning under tisdagen.
1 av 4
Cristiano Ronaldo framställs som Pippi Långstrump i en schweizisk tidning under tisdagen. - Foto: Faksimil / Blick / Bildbyrån
Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo tackade varandra.
2 av 4
Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo tackade varandra. - Foto: Bildbyrån / Marcus Ericsson
Ronaldo gjorde det avgörande målet i första matchen nere i Portugal.
3 av 4
Ronaldo gjorde det avgörande målet i första matchen nere i Portugal. - Foto: Bildbyrån / Andreas L Eriksson
De portugisiska stjärnorna på träningen på Friends.
4 av 4
De portugisiska stjärnorna på träningen på Friends. - Foto: Bildbyrån / Marcus Ericsson

"Här kommer Pippi Ronaldo" – divan hånas inför ödesmatchen

Cristiano Ronaldo är den som ska skjuta Portugal till VM och sänka Sverige. Men nu kanske vi istället ska kalla honom för Pippi Ronaldo? En schweizisk tidning har gjort montage på honom i Pippi-frisyr.


Efter Portugals seger mot Sverige i fredags handlade inte bara eftersnacket om matchen utan även om oljudet på arenan Estádio da Luz. En blåsorkester spelade hela matchen och många var irriterade över skränandet på arenan.  

Det ledde till att en orkester gav igen när Portugal anlände till hotellet i Sverige i söndagskväll. SPORT-Expressen anlitade Kårsdraget och Danderyds orkester som spelade sången "Här kommer Pippi Långstrump" på blåsinstrument medan spelarna gick mot hotellingången. Cristiano Ronaldo hade dock ett stenansikte samtidigt som han signerade några tröjor till fansen.

Det har nu gjort att den schweizisk tidningen Blick har gjort ett montage på Ronaldo i Pippis frisyr och med apan Herr Nilsson på axeln som ni kan se i bildspelet ovan.

Sverige spelar under tisdagskvällen den andra matchen i playoffet mot Portugal. Portugiserna vann med 1–0 i första matchen efter mål av just "Pippi Ronaldo".

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!