Fester numera med stjärneliten.
1 av 3
Fester numera med stjärneliten. - Foto: Bildbyrån / Daniel Stiller
Ronaldo sänkte Sverige med fyra mål i VM-playoffet.
2 av 3
Ronaldo sänkte Sverige med fyra mål i VM-playoffet. - Foto: Bildbyrån / Lennart Månsson
Erton har haft en tyngre säsong men kom igång mer under slutet.
3 av 3
Erton har haft en tyngre säsong men kom igång mer under slutet. - Foto: Bildbyrån / Lennart Månsson

Här festar Dif-stjärnan med Ronaldo

Djurgårds-stjärnan Erton Fejzullahu verkar ha börjat sin semester på bästa sätt. Under tisdagskvällen festade han tillsammans med Cristiano Ronaldo på en nattklubb i Stockholm. Ronaldo var där för att fira att han skjutit sitt land till VM.


I tisdags krossades Sveriges VM-dröm av Portugal och främst av Cristiano Ronaldo som gjorde fyra mål på de två matcherna i playoffet. Efter ha tagit sitt land till VM så kan man få unna sig att fira och det gjorde stjärnan tillsammans med andra stjärnor.

Djurgårdens Erton Fejzullahu, som nu har semester då årets säsong har tagit slut, var på samma ställe som Ronaldo under tisdagskvällen efter Portugals triumf. De var på Bergmans nattklubb i Stockholm tillsammans med stjärn-DJ:en Sebastian Ingrosso. Erton la upp en bild på sin Instagram på Ronaldo där han skrev: "Dem 2 bästa i världen på samma plats! #ingrosso#ronaldo#part#bergmans"

Det är fint folk som Erton umgås med och vem vet, han kanske blev tipsad av Ronaldo hur han ska komma till Real Madrid?



/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

1 timme sedan
Henrik von Eckermann leder världscupfinalen inför lördagens avgörande. Det är inte det minsta överraskande. Däremot att Peder Fredricson är hack i häl – på en 18-åring som är i något av sitt livs form.

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

3 timmar sedan
Säsongens stora mål: Försvara OS-guldet i Paris. På vägen dit väljer Armand Duplantis bort Oslo för Ostrava – och börjar säsongen i Xiamen. Det är första gången som jag tävlar i Kina, det är supercoolt och arenan känns overklig, säger stjärnan inför Diamond League-premiären.